Zina mam to uplne stejne. U me je to navic znasobene tim, ze v botniku (myslim v predsini, kde mam vytazene boty na danou sezonu) nerada vic jak 3 pary bot. Stejne z nich pak nejvic nosim jedny, hrozne no:) A taky nemam rada odrene podpatky, veci hned vytahane, ozmolkovane a oprane....takze vzdycky desive vybiram, nez natrefim na neco solidniho. A nastval me svetr z gantu, krasnej, drahej, material ok, vybirala jsem asi mesic - a po prvnim prani se vytahnul snad o metr..
Co jste si dnes koupili/y?
Bolestné za to, že som dnes musela ísť do Ikei.

paktofonika Hahaha,doufam, ze jsi tam byla aspon kolem poledne,po ranu je to jeste slabe kafe;-). Ja jsem dnes jednu svou uz znacne vzrostlou kytku darovala kamaradovi, jsem se bala, ze ji nebude chtit, tak jsem ji presadila, koupila peknej obal a nastrikala leskem:-D A klaplo to.....u me uz neprosperovala,furt ji nekdo skodil!
Karja Pekne krásne o druhej po o. :D Cez týždeň sa tam nedostanem, doobedu som to nestihla a večer mam iné plány. A ten lak kvetinám neškodí?
paktofonika Je, to nevim, ale je to specialne na rostliny, tak snad moc ne. My to vubec nepouzivame, ale doma to mame. Ono je hodne na nic, ze pak po tom klouze podlaha, ale fakt strasne moc'
paktofonika A ty šaty sis koupila?
999 Tam som ešte nebola, a teraz ma napadlo, že zajtra asi zavreté čo? ![]()
paktofonika Tak to nevím...
paktofonika zitra by melo byt vsude normalne otevreno, jestli jsi myslela kvuli 17.11.
Kokoska Už som to vygooglila. Nevedela som, že 17. november je sviatok u ktorého zákon predaj neobmedzuje.
paktofonika vsak ja to zpameti taky nevim.
paktofonika Logiku to myslím zadnou nemá, kdy jo a kdy ne
kdyby chtěl někdo big buckle birkeny arizona, tak na asosu je mají za 50 liber (což je za půlku) a ve všech velikostech krom 42
Prozretelnost to ma nejak divne zarizene
Ja zase tak chuda nejsem, ale moderni moda jde tak mimo me, ze se mi tady v podstate nelibi skoro nic a pokuseni se tudiz nekona!
mitford sister Kuš, zenska! Ja musim setrit!![]()
MP Marge Já tyhle stesky vůbec nechápu, ten cos má ve valný většině jednoduchy střízlivý veci z dobrejch materiálů, nejsou to žádný extra výstřelky pro mládež, navrch ten sortiment mi přijde docela širokej, je to takový současný a zároveň nadčasový
navrch teda v realu většina modelů vypada lip než na jejich modelkach :-)
MP Marge Já tyhle stesky vůbec nechápu, ten cos má ve valný většině jednoduchy střízlivý veci z dobrejch materiálů, nejsou to žádný extra výstřelky pro mládež, navrch ten sortiment mi přijde docela širokej, je to takový současný a zároveň nadčasový
No, a presto se mi nelibi.
Omlouvat se za to nebudu.
Akorat teda obcas svetr, abych byla spravedliva.
Potrefenáhusa Mně teda COS přijde docela výstřední, minimálně v mojí sociální bublině. (Samozřejmě většina kousků, nebavím se o tričku bez potisku klasickýho střihu)
MP Meri Něco jo. Ale dost veci ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články