Lama_z_Lana A Foto? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonikazkusim dodat do outlooku casem
jinak jsem zkousela i ty "zmuchlany" - jsou fakt krasny, ale absolutne ne na moji postave. Tobe budou fakt sluset ![]()
Akorat jsem si jedte chtela konecne objednat boty ze zalanda, a oni mi je od rana vyprodali (a k tem satum by se taak hodili).
bram hele, nebudu. Ma zivotni filosofie je nespechat a tim min o dovolene. A kdyz neco nestihnu, aspon mam duvod se tam vratit, takze pohoda :-) jinak se na to tesim, ty extremni polohy, to na asii mam moc rada, dava to vyniknout obojimu.
Ty šaty ti sednou dokonale, manžel dobře investoval![]()
jinx ja se uplne tesim za tebe :)
jinx souhlasim. Paradoxne moje nej zazitky z cest casto nejak souviseji s cekanim. Treba v Thajsku jsme chteli vyzkouset vlak, ten nabral silene zpozdeni, nekde jsme tvrdli mezi ryzovymi poli a cekali...spolucestujici uplne v klidu, nabizeli nam sve svaciny a kdyz se vlak konecne rozjel, tak se cely vagon smal a tleskal. Ja uz ani nevim, na jakou pamatku jsme se to jeli podivat, ale tohle mi utkvelo:)
Gatita Do Thajska bych taky ráda jela. Tak zase příště
, snad.
Osobně mě Indie, ani třeba Čína vůbec nelákají (moc lidí), ale hrozně bych chtěla do střední Asie, Mongolska. A nejvíc do Pakistánu a Afganistánu (ale tam se asi určitě v životě nepodívám). Prostě mám ráda ty polopouštní placky a obrovské hory kolem.
Garfie A napsal Ti už taťka jak se měli a co všechno viděli? Protože se na to chystal. Vtipné je, že se naši na tom Taiwanu asi o týden minuli s tetou a strejdou, ti se tam stavovali cestou z Okinawy.
Renusatko bych jela skoro kamkoli, moc jsem toho nestihla a seznam mam dlooouhy...
brrr Jojo, napsal, chudák prý těch pár řádků psal asi týden
Ale jsem ráda, že si to užili, jen to počasí asi nic moc :-(
brrrV Afganistánu byl dlouho můj hodně blízký příbuzný jako velvyslanec. Nemohla tam s ním být ani manželka, takže tam je to asi omezené hodně (oficiálně). Sám říkal, že země krásná, ale většinu viděl jen z vrtulníku, cestovat sám tam nikde nemohl a dokonce po Kábulu chodil s ochrankou.
brrrpojeď se mnou do Mongolska! :) Mě to tam strašně táhne; pěstuju si takovej osobní mýtus, že jsem odtamtud, známí se mi kvůli tomu smějou :))
brrr mongolsko je aj môj sen... mne sa strašne páčil juh Argentíny. Tá polopúšť a hory, presne ![]()
A kúpila som knihu.. 
mitford sister táta byl v Mongolsku asi měsíc, sjížděli tam řeku. Hrozně se mu tam líbilo a chtěl by se tam určitě vrátit. Viděla jsem fotky a teda ![]()
Wanda von Dunajew Já jsem na ni četla skvělou recenzi, mám ji taky na seznamu, díky za připomenutí, asi si pro ni taky zajdu :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články