paktofonika Taky bych ti je mohla na pátek půjčit :-).
Co jste si dnes koupili/y?
jinx no..je to nastavením. A přesně i negativní dojem a zážitek je platný. Přeju ať se ti dovolená vydaří ![]()
dynda Jasně no, já sem tu kamarádku poslouchala se zatajenym dechem takzvaně, muselo to bejt hodně zajímavý!
999 jinx Člověk by skoro řekl, ze jet do Indie je za trest ;-)
přesně, člověk nesmí mít v Asii očekávání jako ve Švýcarsku...
Jiná Realita ja to mám při cestování zhruba tak, ze z toho krásného se raduju a na základě špatného (chudoba, smog) si řeknu, ze žiju ve fajn zemi a chvíli si toho vážím :-)
Hm, pro mě by byla..jakože fakt. S tím ostatním to mám taky tak, akorát že už prostě chudobu, smrad, špínu apod. na dovolených vidět nechci.
999 To je od teba milé. Dnes už sa mám lepšie a mám cestu na Chodov, tak tomu dam ešte jednu šancu.
A tie vlnené mam kúpiť?

paktofonika Kup. Sluší Ti. Ty teda musí slušet napříč![]()
paktofonika a jake ti bylo cislo tech vlneny, kdyz Zina psala, ze si vzala ty nejmensi?
paktofonika
ano
paktofonika slusi ti, kup:))
Jiná Realita u Indie platí to klišé, že ji buď miluješ nebo nenávidíš, na sto procent. Kamarád, který má zcestovaný skoro celý svět, tam byl asi měsíc natáčet a od té doby nemůže cítit ani masala čaj. A říkal, že by tam už v životě nejel.
999 přesně to se mi stalo, když jsme přijeli v Mumbai v pět ráno na vlakové nádraží, stála jsem tam a hlavou se mi honilo: ježiši, tohle nemůžu dva měsíce vydržet. A když jsme se tam pak po dvou měsících zase vrátili, tak jsem se rozhlížela a říkám si: tyjo, to je fakt pěkný nádraží, tady to vypadá skoro jako v Evropě. Indie posune osobní laťky, ať už ve vnímání čistoty, času nebo trpělivosti. :)
paktofonika Super ty šaty ![]()
paktofonika moc ti sluší :)
paktofonika Vypadáš v nich super, určitě si je kup!
paktofonika Super! Mně by se taky líbily, ale nemám co na ně přes zimu, všechno v blbý délce.
baltik Je to XS, ale nijak zvlášť obrovské mi nie sú.
nellielovett Ja mam našťastie o trochu dlhší kabát.
A ďakujem, šaty prikúpim ![]()
paktofonika Fakt dobrý ty šaty! Jestli náhodou bude v COSu nějaká black friday sleva, tak je beru taky. :)
paktofonika jsou fakt moc pěkný
Karoleena Našla som diskusiu z minulého roku, kedy som o tom písala, že ma Cos naštval a Black Friday nebol.
Kabát. Oběhla jsem asi milión obchodů od Ostravy po Brno a tenhle konečně splňuje moje požadavky - aby nekousal, nebyl zmuchlaný už na věšáku, nebyl dlouhý (jeden takový mám a pořád si ho přišlapávám), nebyl se stojáčkem, nebyly mi krátké rukávy a byl za nějakou rozumnou cenu. Tenhle má 70% vlny a 20% kašmíru a je bezva. A dostala jsem na něj už 3 pochvaly. :-)

paktofonika sluší ti ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články