Alena_In jee, to je z Peeku, ne? mam skoro ten stejny, jen bezovy, uz asi 3 roky a je strasne pohodlny a prakticky. To by byla dobra zprava, ze ho porad delaji, koupila bych si ho znovu, uz zacina byt trosku jety na koncich rukavu (ale ja ho nosim denne celou zimu)
Co jste si dnes koupili/y?
baltik Je z Peeku a právě že vypadá, že bude dost pohodlný. Není zmuchlaný ani z auta a ani když jsem ho na jedné schůzce měla smotaný na židli. To jsem ráda, že jsi mi to potvrdila. A navíc vypadá fakt dobře.
paktofonika Koupit :-). A jinak já to myslím vážně, klidně ti je na pátek půjčím :-).
paktofonika No já kvůli tomu i prohledávala starý maily, páč taky mám za to, že loni a snad ani nikd předtím žádnej BF v COSu nebyl, ale letos jim na webu visí tohleto, takže su v napětí jak se to vyvrbí...

Karoleena No pekne. Ale ja nebudem riskovať, nikdy na mňa totiž v mojej velkosti nezvýši.
BF jo? Hmmmm
no stejnak mam obavu, ze to co chci (tu zpropadenou kosili), tak tu mu tam nehodej. Plus ty vlneny kuloty - chtela jsem sedy, ale ted jsem uplne strasne nalomena na ty svetle ruzovy
problemy todlecto.
paktofonika šaty jsou perfektní
Karoleena dej pak vedet, az to vypukne! mam tam vyhlidnutej jeden svetr, kterej kdyby byl ve sleve, tak ho risknu i bez zkouseni :)
999 Dnes som mala lepšiu náladu :) Ale ďakujem za ponuku, čo máš ešte v ponuke :D

paktofonika Paráda! Ty by mi taky zlepšily náladu
A bodík za boty
.
A rada by som všetkých varovala. Nekupujte si tento sveter. Ani som ho nemala na sebe a celý kabát a všetko bolo biele. Ešte som sa s týmto nestretla. Našťastie v COSe majú rolky :D

rozarka I tyhle šaty super :)
paktofonika Mám z COSu taky vlněný svetr, který stále pouští chlupy. Ale je tak neuvěřitelně příjemný a teplý, že mu tu odpouštím.
notna Toto sa ale nedá, mala som to i v ústach. Ani som ho nemala na sebe a v kabíne lietali chlpy. Kabát bol cely biely. Za tu cenu-nie ďakujem.
paktofonika Ten svetr by se hodil k memu kabatu! Ja mam zas kabat, kterej na sebe chytne chlupy uplne ze vseho, kolem ceho projdu dva metry daleko![]()
paktofonika Vidíš, že ti sluší :-). Mně je všichni taky chválí. Jinak ti půjčím cokoliv, kdyby se ti něco líbilo :-).
paktofonika tyhle jsou taky super
paktofonika Chápu.
Ja myslím, ze BF v COSu vypadá tak, ze daji 20% na vybrané kousky.
999 to je nakroceni ke kolektivnimu satniku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články