paktofonika kupuju v M&S, mají velký výběr a jsou fajný
Co jste si dnes koupili/y?
martek01 A kolik DEN, prosím?
Samantha kupuju 60D, jsou nějaký thermocosi. nejsou úplně černočerný, ale zase nejsou průhledný
paktofonika mrkni na Lindex, 40DEN, 2ks v baleni, ty jsou fajn.
Oni maj teda skvely 40DEN ty Shaping, ale to ty nepotrebujes ![]()
Lama_z_Lana ale tie sa hodia mne. Hnes sa tam skocim na ne pozriet, dik za tip
Janulik03 ja si kupuju ty Firm shaping, co by mely stahnout vic (pak maj jeste nejaky medium). Ale bricho to dle me uhladi dobre, pod prilehavy saty super - maji vysokej pas a mne sedej akorat presne, ze nedelaji nikde zarez.
já mám nejradši punčocháče z calzedonie, přijde mi, že maj dobrou výdrž a maj tam různě tlustý 40, 60, 80... i tenčí
Lama_z_Lana V Lindex som kupovala pred tými z HM. Zájdem tam, ďakujem.
Potrefenáhusa ja som kedysi z calzedonie mala a hrozne ma hnevalo, že majú veľmi nízky pas, také bokovky. A punčocháče sú hrubé nie? Ja potrebujem silonky.
Potrefenáhusa Jo tak pozerám, že i silonkám sa hovorí punčochy. :)
paktofonika ja kupuju m&s, od 40 den vys. Podle zimy.
paktofonika silonky jsou taky punčocháče :-))
ty bokovky tam mívali, ale myslim, že už maj zas klasickej střih, jak se ty nízký věci přestaly nosit
Potrefenáhusa Mne sa pri slove pančuchy vybavia detské kamaše ![]()
paktofonika Kamase nemaj slapky, ne? Jinak pro mě jsou punčochy spis k podvazkum nebo smodrzici, puncochovy kalhoty pak punčocháče
Potrefenáhusa Ja som mala určite I so slapkami. Pamätám ako sa mi na chodidle rôzne krútili a ja som to nenávidela.
paktofonika No za mě byly kamase určitě bez slapek, nosily se místo kalhot, dole byly na jedno ohrnuti a já je nesnasela už v první tride, protože jsem si v nich přišla strasne tlustá
taky pamatuju přízový punčocháče, do kterých mě mama rano sotva naklepala a který už kolem poledne tahala celá školka půl metru za sebou
whiskas dobrý nákup!
Janulik03 výborný shaping punčocháče maj i v Lidlu! ![]()
Potrefenáhusa ty prizovy puncochace pamatuju taky... skoro vsichni jsme tehdy nosili bezovy. a nosili je i kluci, nekde mame fotku jak v nich je jako uz odrostlejsi mimino nacpanej muj synovec (jen o 5 let mladsi nez ja, takze skoro stejna generace)
Potrefenáhusa To bude ono.... Brrr
razorblade Potrefenáhusa bezove, ktere se vytahovaly tak, ze vzdycky o 10 cm precuhovaly pred prsty a my je tahaly za sebou :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články