Já jsem moc spokojená s tričkama S.Oliver
Co jste si dnes koupili/y?
viktorka_od splavu já taky, nemám ani moc ráda volný trička
pro mě nejlepší jsou projmutý s lodičkovým výstřihem a 3/4 rukávama, klidně i v létě, bohužel s tim všude dost šetřej
Peetra1 výstřih mi přijde dobrej, ale rukávy bych musela mít buď o půlku kratší nebo pod lokty
Karoleena Svoji uniformu bych volila úplně stejně.
nellielovett obě košile jsou skvělý
viktorka_od splavu mně se ty rukáby právě líbí, nejstrasnější rukáyvy jsou ty poloviční krátky, který končí přesně na tom místě, kde má většina žen nejtlustší ruku a mají-li záhyb, dělají zápasnici z pomalu z každý. Tyhle to milosrdně zakryjí.
pro mě nejlepší jsou projmutý s lodičkovým výstřihem a 3/4 rukávama, klidně i v létě, bohužel s tim všude dost šetřej
přesně! Až někde nějaké potkáš, dej vědět ![]()
Kvalitní materiál mají trička z Jitexu Písek - akorát že v některých kolekcích aby čistě bílé pohledal.
Jinak jsem spokojená s materiálem u triček z GAP (jen to někdy přehánějí s hloubkou výstřihu
).
viktorka_od splavu Potrefenáhusa Mně se ty Oliver trička líbí, výstřih mi přijde úplně normální a pro mě délka rukávů ideální, protože nekončí v té nejsilnější části paže, hned pod ramenem.
RoSa jo, ještě jsem zapomněla na to, že snad asi všecka volnější trička mají spadlá ramena. nevím, co je to za módu, já v tom vypadám jak blb :( a cos sice výstřihy má, ale strašně špičaté.
prostě nomální véčko, normálně dlohé, neprůhledné a lehce volné, je módní jednorožec.
RoSa Se přiznám, že tohle bych takhle podle fotky nazvala halenkou. Možná i halenou? Čímž nechci říct, že to je špatné.
Já se tedy přiznám, že než bych se lopotila za slušnými tričky, které mi budou vyhovovat, dávám si je ušít. Mám jich cca 25 v různých barvách, střizích i materiálech. Nejraději nosím taky s 3/4 rukávy a mírným "V", nebo v horkém létě i s kratším rukávem a hlavně volnější, ale zase ne moc, jen aby mi neobtahovaly špeky.
Sweet Potato no vidíš, a já myslela, že halenky snad ani nemám - jen košile a trička ![]()
Jiná Realita Mně ta spadlá ramena štvou i u svetrů. Přesně tak si v nich připadám, jako blbka.
Poéma No já si je asi fakt nasiju, už jsem měla podle burdy a nosila jsem ho úplně doslova do roztrhání
RoSa Jednak to není tričko a druhak nám malým (krátkým) z tady těch hlubokých veček leze předek podprsenky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články