Pinot Noir Hezký nákup..
Co jste si dnes koupili/y?
Koupila jsem si bílou košili, pánskej střih, je úplně boží.

nellielovett košile vypadá super.
Pinot Noir zapomněla sem ti pochválit ty kalhoty, budeš je nosit takhle ohrnutý, to se mi líbí..
nellielovett krásná košile.
Pořád mu mrzí, že je neumím nosit.
Jinak musím souhlasit s viktorka_od splavu. TTo triko je takové nijak. Na doma, k teplakum, pod kabát na venčení. Ryze účelové ano, ale nic hezkého to není. Je to takový obyčejný rohlík v ošacení. Žaludek to zaplní, ale gastronomický je to vata.
Taky jich pár mám, no ![]()
nellielovett tu druhou, myslím, mám v jiné barvě, ta je super, tu si kup taky, pokud ti to nějak nehodí vidle do počtů trik a košilí ![]()
Mě by zajímalo, čím teda svou přirozenou krásu podporujete! Když je na to jednobarevný tričko nevhodný...
nellielovett Ta je super! Odkud?
Ounz Děkuju. To ohrnutí je rovnou přišité, není vyhnutí ![]()
Tak jednobarevný nebo pruhovaný, furt je to tričko. Já na tom nevidim nic špatnýho, jen mě zarazilo v čem teda chodíte - představovala jsem si něco jako šněrovačku nebo blůzu z organzy s fiží! ![]()
Pinot Noir kalhoty jsou pekny. Odkud, prosim?![]()
Ja mam tricka taky asi jen tri a naprosto mi to staci. Taky je tricko a tricko, dobre basic ok, ty, co popisuje viktorka, to fakt je velky spatny. Mam je osobne v kategorii svetrik do "v", i ty nesou vsechny stejne. Jinak nosim nejruznejsi topy, kosile a hodne saty.
Tak určitě je tričko a tričko. Třeba ta Debora nosí často jen bílý, přes to sako nebo kabát, a vypadá to super ![]()
Ounz já si ji pak určitě koupím, jen jsem si nechtěla koupit dvě bílý košile naráz ![]()
Trika nosím pořád, i když jdu někam na večírek, na večeři, do práce. Většinou bílý, semtam pruhy. Šla jsem to schválně spočítat, mám ve skříni asi 20 triček, z toho min půlka jsou bílá trika, většinou úplně stejná, protože je kupuju po více kusech.
nellielovett prosimte jaky je material ty kosile? je to takova ta hladka super mackava bavlna? Nebo neco min mackavyho?
barbucha Malokdo ale jako Debora ve vysledku vypada.
711990 Je trochu hrubší než ty klasický hladký, takže když se trochu žvejkne, vůbec to ničemu vadit nebude. A je dost volná teda, mám 36, i když normálně nosím 38.

nellielovettje krasna! Ja ji asi budu muset stejne zkusit, protoze mam ted ty prsa![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články