whiskas je tam i bez nápisu, ale je malinko jiná. Já loga ráda nemám, ale na té AS mi nějak nevadí, jak je to v barvě.

whiskas je tam i bez nápisu, ale je malinko jiná. Já loga ráda nemám, ale na té AS mi nějak nevadí, jak je to v barvě.

Mutziputzi Sandquist by se mi líbil taky, ale batoh bych asi neunosila. I na kolo beru Allsaints kabelku, jen ji hodím jako crossbody.
Krehutka jee ten dante vegan se mi teda libi hodne
znalkyne prosim, bude to OK velikost ke mne, kdyz jsem celkem mala, na bezne cesty do mesta a jednodenni vylety?
Kokoska Je pěkná, ale já mám velmi podobnou, jen tedy z jiné kůže, tak to by bylo nošení dříví do lesa. Jen jsem poctivě prohlédla všechny odkazy s doporučenými taškami :-). Inspirace není nikdy dost
.
To rada slysim, byla by ho skoda. Vydrzi 60? Nebo na kolik ho peres? (Boze, tenhle dotaz jsem jako nepolozila!:-))
Periem na 40.
whiskas tak jo :)
nellielovett Fakt i na kolo? Ja mam aktualne tri kabelky(shopper a väčšiu a menšiu crossbody) a nenosím tak raz za mesiac, k ničomu sa mi nehodia a sú nepraktické. A ešte mám ľadviny dve. Herschel, tá je parádna a jednu Vagabond, to bol omyl.
Karja ja som ten herschel nakoniec kupila, nosim na chrbte
ale je fakt trochen neprakticky, chybaju nejake male pristupnejsie kapsicky. Ale zmestia sa mi donho vsetky kramy pre decka a nosi sa dobre.
Dneska dorazily boty k vodě ze Spartoo i sandály Pikolinos![]()

paktofonika Ona se nezdá, ale je celkem velká a jak má krátký popruh, dobře drží na zádech. Ale já toho teď moc nenosím, převážně pracuji z domu, do hotelu to mám max 2km, když jdu cvičit, stavím se doma atd.
Karja Nemůžu najít ten úplně přesně stejnej, ale je to značka Ucon Acrobatics, má rolovací hlavní kapsu s vsadkou na notebook a menšíma kapsičkama, plus dvě další kapsy zvnějšku (na sucháč zepředu a "bezpečnou" na zip v zádech). A i na to nošení v ruce má ucho, když mě to sem tam popadne. :D
A pak mám ještě tenhle béžovej rychlošípáckej Braasi, ale ten má takovýto fakt pitomý rolování nad kterým člověk stráví půl dne, jediný štěstí že je tak moc hezkej, jinak by mě dost štval!!
Ucon jsou skvělý, zmiňuju to při každý týhle debatě. Mám takovej šedej s červeným "deklem" a nemaže se, a to ho pohodím kde všude.
Karoleena ten ucon je bozi, teda vsechny co jsem videla
Jak jsi psala o šmrncu, tak u téhle to dost brzdí viditelný mega nápis, jinak je to o.k. taška.
Ta se mi teda líbí moc!
whiskas Mutziputzi me se ta All Saints taky moc libi. Ten napis je vyrazenej, decentni, skoro neni videt, videla jsem tasku v obchode, bozi je.
Krehutka Hmm, tak mam asi kandidaty nejaky, akorat je samo nikde tady neprodavaj. Jsou moc hezky!
0zero7 zajímavý je, že ta "tvoje" AS je jen na kanadských stránkách, jinde jsem ji nenašla. Ne že bych ji chtěla kupovat :)
Kokoska To uz jsem si vsimla nekolikrat i treba u Zary a HM.
nellielovett Batoh nosím väčšinou poloprázdny, ale i tak je pre mňa praktickejší.
0zero7
díky. Já ji bohužel naživo neviděla, díky za reference
.
nellielovett Batoh nosím väčšinou poloprázdny, ale i tak je pre mňa praktickejší.
ty jo kez by! minimalne jeden den v tydnu odchazim pred 7 a vracim se v 10 vecer, takze my life in a backpack, knizku jsem si koupila mensi aby se vlezla do kapsy ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.