711990 Hele mne se nakonec ten kanken zase tak nelibi. Ja z te predni kapsicky mam pocit ,,z hlavaku s batohem na brise,,. Jedine, ze bych ho nosila v ruce:-D:-D:-D
A jak jinak? :-))
711990 Hele mne se nakonec ten kanken zase tak nelibi. Ja z te predni kapsicky mam pocit ,,z hlavaku s batohem na brise,,. Jedine, ze bych ho nosila v ruce:-D:-D:-D
A jak jinak? :-))
jinx Jo, uz jsem na to zase prisla;-)
JankaM Nerikej dvakrat! Pokud se o to zadna jina dobra duse neprihlasi, beru ho a pri vecerni kolice udelam finalni objednavku!!!
Beru zpet, ja ho mam taky:-D![]()
jinx Mám farebný Rekanken, periem normálne a vyzerá skoro ako nový.. :D
To rada slysim, byla by ho skoda. Vydrzi 60? Nebo na kolik ho peres? (Boze, tenhle dotaz jsem jako nepolozila!:-))
JankaM Ty anello jsou pekne, ale ty snad na zada nevidim ani ja!
Karja Jsem uplne mimo, kam mam tedy dat batoh kdyz jedu na kole, pripadne v kazde ruce drzim jedno dite? Ja budu batoh nosit na zadech, budu a budu.
JankaM tak ja bych odlisila batoh jako funkcni zavazadlo a batoh jako modni doplnek. na turu nebo "v kazde ruce dite a v zubech kolobezku" bych vzala neco praktickeho, namisto kabelky do prace proste to co pekne vypada v ruce nebo ladne pohozene na prednim sedadle;-)
V mem pripade ladne pohozene na sedacce v mhd ![]()
JankaM Kliiiid, já taky nosím batoh na zádech! Sice si teda myslím, že ten můj je aji hezkej a ne jen funkční, ale vlastním ho proto, že v něm opravdu potřebuju nosit nějaký věci :D, takže nošení v ruce nelze, moc těžký.
JankaM ja batoh na zadech nosim, protoze potrebuju volny ruce, ale uznavam, ze s tim vypadam jako turista. uz parkrat jsem se omylem primotala do zaberu televizi, tak jsem se pak aspon videla tak nejak v prirozenym pohybu (cili ne jen odraz ve vyloze), a vypadam fakt legracne: chumel normalne vypadajicich lidi, kteri neco delaji, a mezi nimi magor v obri cerveny bunde a kulichu (jarni verze je v maskovaci parce styl bezdomovec) s batohem na zadech a selfie tyci v ruce.
ja ale proste ty kramy, co s sebou taham, nedokazu nacpat do kabelky a do kapes elegantniho kabatu![]()
711990 whiskas tahle se mi libi vic
https://www.ca.allsaints.com/women/handbags/allsaints-nina-n_s-tote/?colour=5&category=8613
Jak jsi psala o šmrncu, tak u téhle to dost brzdí viditelný mega nápis, jinak je to o.k. taška.
Karja Nemůžu najít ten úplně přesně stejnej, ale je to značka Ucon Acrobatics, má rolovací hlavní kapsu s vsadkou na notebook a menšíma kapsičkama, plus dvě další kapsy zvnějšku (na sucháč zepředu a "bezpečnou" na zip v zádech). A i na to nošení v ruce má ucho, když mě to sem tam popadne. :D
A pak mám ještě tenhle béžovej rychlošípáckej Braasi, ale ten má takovýto fakt pitomý rolování nad kterým člověk stráví půl dne, jediný štěstí že je tak moc hezkej, jinak by mě dost štval!!
whiskas a co ty liebeskind? Mají i větší.
https://www.zalando.cz/liebeskind-berlin-shopper-kabelka-li351h0r2-q11.html
Kokoska Ta se mi vůbec nelíbí, pardon ...
Jak jsi psala o šmrncu, tak u téhle to dost brzdí viditelný mega nápis, jinak je to o.k. taška.
Ta se mi teda líbí moc!
Kokoska Ta je
, díky.
Mutziputzi Mně se líbí tvar - tak nějak ji prodávají v X verzích uř řadu let, ale u téhle konkrétní se mi nelíbí ten nápis.
Mutziputzi Jo, Sandqvist jsou super, kdybych batoh nutně potřebovala, vyberu si. Loni jsem ho kupovala jako dárek a i po roce intenzivního každodenního nošení vypadá pořád dobře.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.