0zero7 Ja cvičím doma, tým sa to vysvetľuje. :D
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika To ses dobra, ja to doma nedavam! Plus teda by mi chybelo vybaveni atd. Ale i jogu doma nene, to jdu radsi do bikram a zaplatim
v tomhle jsem hrozna.
0zero7 Taky raději cvičím mimo domov, ale batoh tedy nevlastním. Jestli se tady nakazím
. Už se pokouším se zorientovat. Vůbec netuším, jaké jsou v této oblasti rozdíly.
Dorazily ty svetrošaty a bohužel, brouku - nedám! ![]()
barbucha a já se tak těšila... hele, ale ty přece šaty nenosíš?! ![]()
Dyk máš ten dlouhej svetr už! A tohle jde i ke kalhotám v pohodě... a kdyby nastala ňáká zvláštní příležitost, tak s pěknejma punčochama by se dalo i samotný, je to tak do půlky kolen.
Garfie Ja doufam, ze kdyz uz, tak si vybere lepsi komiksy:))) ale zakazovat mu to nemuzu, to je jak s nabozenstvim, achjo
ad Kanken, i sedivej zprasis, neboj....
![]()
Počuj, ale ani malý estét nie je žiadna výhra, už si skúšala zháňať školskú aktovku podľa zadania, citujem "bez tých blbých detských obrázkov"
?
slniecko
tak malyho esteta bych teda taky nechtela![]()
slniecko nebo desky na pismenky do prvni tridy.
Barevne sovy jsou divne. Elzu a Annu nechci, to je pro prtata. Kyticky nechci. Nakonec jsem ji ukecala na Mimone.
Karoleena Jo, Ucony se mi líbí! Teď to vyhrává ale ta neznámá značka, jak sem někdo postnul...vypadá to prostě prakticky no, už jsem se smířila s tím, že na zádech nenadělám parádu s ničim, tak je to jedno.
Jo a nekoupila jsem si boty...Aboutyou je hrozně trapný, už podruhý se stalo, že když byla nějaká akce, tak ty "moje boty" jsou najednou vyprodaný, aby posléze v pondělí po té akci byly zase naskladněný všechny velikosti...tak určitě!
Karja toto iste robi aj HM
Mrakoplas No, to je ale pekne ubohy. Ale stejne ty boty vyjdou jinde mnohem.draz, tak to koupim tam no....
barbucha dakujem za ochotu merat. To by bolo kratke az moc asi tak do pol stehien
Nech sa ti dobre nosia, uzi si ich ![]()
Až moc krátký? Já jsem 165cm... no jestli jsi počítala jako že to budou spíš šaty
já to zas radši ke kalhotám, tak by mi o takovejch pět čísel kratší nevadily.
Ale je to jedno, vypadá to že je teď uložím do skříně - je snad 15 stupňů ![]()
Mrakoplas No, to je ale pekne ubohy. Ale stejne ty boty vyjdou jinde mnohem.draz, tak to koupim tam no....
Zabudla si nám ich ukázať :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články