Lama_z_Lana Nebo prijdou do slev;-)
Co jste si dnes koupili/y?
Lama_z_Lana Tie sú ale veľmi pekné, tie potrebuješ!!!
Karja nebo!
No jako dneska jsem si v HM zkousela fakt peknej "semisovej" trench, ale ja jsem na nej proste mrnava
ale snad jsem tam objevila cerny sedici kalhoty. Takze 1/4 jarniho wishlistu bych mela ![]()
paktofonika no jako pekny jsou dost a ta barva![]()
Ale satu mam ![]()
Lama_z_Lana Skúšala si taký hnedý? Ja som sa naň pozerala, ale asi som zrovna chytila vadný kus, lebo tak krivo nastrihanú látku som nevidela ani u seba doma keď šijem, a švadlenka som teda hrozná hrozná :D
Lama_z_Lana Šiat nie je nikdy dosť. :)
paktofonikazkousela jsem si tenhle. Nic me na prvni pohled neprastilo, ale podrobne jsem ho nezkoumala.

continuity bezpecnost jakoze penize jsou bezpecny pred utracenim jo?:-)))
continuity bezpecnost jakoze penize jsou bezpecny pred utracenim jo?:-)))
a jak vidis, funguje to!!!!
Mně by ty scuba letmým pohledem, samozřejmě zkoušením se ponižovat nebudu, dělaly ve velikosti co mi bude přes prsa obrovskou prdel, já si za plnou cenu nechávam zajít chuť, uvidím co se mnou udělá sleva, páč na pohled i na vomak jsou báječný!
se tak divam, ktere si letos poridim a tato fotka, z oficialnich stranek zduraznuju, me fakt rozesmala :D

No jo, pantofle na doma.
jinx beztak to sou kasmirovy ponozky nebo tak neco![]()
jinx Souhlasím s tebou, že by se v tom Cos měli rychle polepšit. Já tam byla hodinu a nic. A ty neoprenový šaty ti závidím, ale na mě fakt nejsou :-(.
ja jsem o "na doma" rozhodne nic nerikala, napada me spousta stylingu, kdy by vypadaly dobre. Jen me na ofiko strankach tohle poneku prekvapilo :)
999 no, momentalne fakt nic moc. Pekna kozena sukne teda jeste, ta by mi byla, ale hnedou ani nahodou.
999 Ja to mam v Cose poslednú dobu podobne. Ako som si kedysi nevedela vybrat, ktore šaty skôr kúpiť, tak teraz ked vobec tak horko ťažko niečo vyberiem. Tak pred dvom rokmi, to mali plno skvelých šiat.
jinx Vsak jo :)
jinx To máš pravdu, ty kožený věci tam mají celkem pěkný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.