Aranel tak to je ale škoda. Můžu se zeptat, co tam je ze Slovenska?
Co jste si dnes koupili/y?
přemýšlím co tak asi máme v brně v tomto stylu a tjo já to mám u baráku!

pecka Užij si Stockholm ![]()
viktorka_od splavu tohle zrovna ne... i když je to skvělá stavba! Typicky brutalistni v Brně je třeba dnešní Tesco, bývalý Prior, na Dornychu.
Ava tak ja nejsem architekt, nezaradila jsem to tam ja, tohle jsem nasla uvedene jako priklad brutalismu, i kdyz atyp, v top architektonickych stavbach v brne, tak me to prekvapilo:-)
Ava jinak tesco uz tu dlouho stat nebude, jestli :-) nebo :-( tezko rict
viktorka_od splavu Pozdravuj, kolem toho jsem před pětadvaceti lety jezdila s kočárem ![]()
viktorka_od splavu ano, určité prvky to má, zejm. tu betonovou stěnu a schodiště. Ale kdyby ses chtěla pokochat echt brutalismem, tak šup na Dornych, než to zbouraj ![]()
Jinak k tématu - já jsem si o víkendu koupila na asos "maternity essentials pack" - černý midi šaty, sukni, top a legíny. Nalákala mě sleva a představa, že tím by to mohlo být celý vyřešený
Akorát si teď trochu rvu vlasy, jestli jsem tím zdárný průběh nezakřikla...![]()
viktorka_od splavu píšeš rychleji než já :-)
Ava :))
nee, pri trose stesti ti to bude za chvili maly pres prsa;-)
LadyMary ďakujem... Idem sa presunúť do cestovateľského vlákna. Čakám tipy, čo všetko vidieť :)
viktorka_od splavu no kéž by, ale při mým štěstí, mi poroste akorát pr..l! Což mi připomíná, že jsem se ráno nenacpala do džínů, který mi ještě nedávno byly
to se ale obávám, že na ten miniaturní drobek v břiše zatím nejde svádět...
Ava muze to byt. Nejde o toho drobka, spiš ty hormonální změny.
Ava kolik to stojí se slevou? mně bylo líto dát v H&M 199,- za 2 trika+leginy, jsem si řekla, že už to doklepu bez toho.
Jinak mně prsa ani o cenťák, včera jsem našla metr a mam kouzelný míry 103-100-95![]()
Ava hormony, jak pise continuity. joo, prave tento typ prekvapka jsem mela na mysli:-))
Mutziputzi mozna bys mela zacit nakupovat ruzovy dupacky, a ono se ti to spusti;-))
viktorka_od splavu už jsem objednala něco málo z nudy, růžový se striktné vyhýbám![]()
0zero7 na ty Chucks se těším, jsem už jedny se zvířecím potiskem měla a nosila jsem je do roztrhání.
Mutziputzi To je v pohodě, ne? To někdo nemá ani netěhotný
.
whiskas ale jo, já jenom doufam, že budu z těch šťastnějších co nejsou jak slon![]()
Ava jee nechci ti to kazit, ale je to ze strasne tahavy viskozy a naprosto nepouzitelny:((( ja to hnedka obratem vracela....
Mutziputzi bude hur, proto doporucuju skvely netehotensky leginy z COSu. Padnou i po porodu a fakt jsem je uzila. Tehotensky kalhoty mi zadny nebyly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.