Tak ještě tenisky a čepici ![]()

Tak ještě tenisky a čepici ![]()

nellielovett Tie Converse sú parádne.
paktofonika Jsou ![]()
Dnešní nákupy mi udělaly fakt radost.-)
nellielovett + @jinx skvělý nákupy
nellielovett ty jsou super. Mam snad sedmery. Obcas se trochu lisi podle sezony strihem tak bacha. I kdyz vsechny jsou 711. 2018 byly nizsi trochu. Ted ty novejsi prave vyssi a z toho jedny dost.
paktofonika prave nejsou moc nizky. Ale Ja jsem mala.
nellielovett chucks bozi!
nellielovett chucks bozi!
Krom klasickyho ck pradla jste dalsi ulovky. Plus jedna sportovni podprsenka se zipem v predu (pres hlavu je to morda)

Nasla jsem obrazek

Aranel to je skvele ![]()
whiskas aha, nazor jsem neznala. Jinak to mam stejne, skinny a mini nebrat
jinx Jsou tam nádherný fotky. Důsledkem je, že pak v různejch městech cestujeme na nějaký sídliště a odlehlý místa a tam očumujeme ohromný šedý betonový budovy, zcela bez zájmu o hlavní renesanční, barokní a jiné turistické cíle ![]()
Aranel To je super dárek :-).
nellielovett Hezkej nákup :-).
Aranel Já mám dlouhodobě v plánu postmodernu v USA. Ale teď to spíš bude postmoderna v Berlíně, co se tam postavilo v rámci projektu IBA.
Aranel to je ale výborný dusledek a vyhnete se davům. ![]()
samé hezké nákupy poslední dobou ![]()
continuity To jo
nejde se na to teda spolehnout, třeba u Kubus Woningen davy byly... ale je to spíš zřídka.
Zajímavé je, když už to řešíme, že z ČR tam je jediná stavba: žižkovská věž. A já bych teda jen v Praze našla třeba tři věci, který by mi přišly vhodnější jako zástupci brutalistní architektury.
Nové Asics na behanie/rýchlu chôdzu a letenky do Štokholmu. Už o necelé 3 týždne ![]()
Inak, ako píše nolita, samé dobré nákupy sú tu v posledné dni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.