999 ano, to je ten odkaz. Predstavuju si Elisku, jak ji sitovky mizi pred ocima a ona nechape o co go :-)
Já taky ![]()
999 ano, to je ten odkaz. Predstavuju si Elisku, jak ji sitovky mizi pred ocima a ona nechape o co go :-)
Já taky ![]()
stes Popravde nevim zda facepalm je ze moc levny ci moc drahy
Mutziputzi no tohle mi popravde prijde jako predrazena vec
barbucha No, byla bych stylová!
stes Ja docela ctim a ocenuju autorskou tvorbu a vubec praci, mne to neprijde
Mutziputzi Napodobně, a teda bavlněná česká síťovka stojí jen o něco míň, tahle je festovní a s kožným uchem
Já taky nákupní tašku, ještě nedorazila

Potrefenáhusa pěknej nákup :)
Potrefenáhusa Pěkný nákup.
Mutziputzi jinx Díky :-) Béé bébé...
999 v klidu, já taky, tady je to tak chytlavý![]()
paktofonika Levisky mají vysoký pas. Nemám je tedy, neb jsem soudná, ale zkoušela jsem je a pokud vybereš správnou velikost, nikam nesjíždí.
Potrefenáhusa tyhle nakupni tasky mam ve vícero kusech a rozhodne je nenosim jen na nákup ![]()
whiskas jak to myslíš ze jsi soudna, ja vim ze jsi hodne sebekriticka, ale lewisky s jejich x strihy jsou fakt na kazdyho
whiskas Pôjdem ich určite skúsiť, zvyšku nerozumiem.
paktofonika hádám, že whiskas je soudná na to, aby nosila skinny jeans...
stes Byla řeč o skinny a můj názor je zde jistě znám
. Levisky mám ráda, ale zrovna skinny mi bohužel nesedí, respektive se mi na mě nelíbí. Ale věřím, že své příznivce mají a na správných proporcích jsou super. Já mám tedy jen 501 skinny, ale ty mají se skinny společný jen název, jsou spíše rovné, užší, ale ne skinny, skinny. Což mě osobně vyhovuje.
nellielovett Děkuji, je to tak. Vím, že je to o pocitu. Ale pro mě osobně jsou skinny v kategorii minisukně, tedy nic pro mě.
Potrefenáhusa Pěkná
.
Já jsem jako dárek, teď už to můžu napsat, koupila takovej atlas
a mám z toho radost já i obdarovanej. Teď to ještě všechno objet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.