dorazilo tohle

a tohle

tak jsem zvědavá. Ten krém krásně voní, už sem si ho namazala na ruce :)
dorazilo tohle

a tohle

tak jsem zvědavá. Ten krém krásně voní, už sem si ho namazala na ruce :)
Ounz Oboje mám a nič moc. Keby som bola vedela, bola by som ti poslala plné zabalené zadarmo :)
paktofonika no, já vyzkouším, uvidím, mám konec konců jinou pleť než ty, třeba budu nadšená :)
Ounz Kuselina hyaluronová by asi bola dobrá, ale neznesiem ten pocit na tele. Ale hej, čo nesedí mne, môže tebe. To som ti nechcela ten nákup hejtovať ani znechutiť.
paktofonika a k cemu je dobra ty prvni kyselina?
paktofonika v poho :) já už ted zkusím cokoli, mám hodn suchou kůži, je to nepříjemný..
paktofonikaa je to jako ta kyselina na oblicej? To me zajima! Ale samozrejme za nejakou odmenu:)
Dziny, basic triko a hedvabny top z massimo dutti jako lek na koronavirus. Kupodivu ani nejsem zklamana (nakupy obleceni pres eshopy mi moc nejdou a proto prilis nepraktikuji), kdo shani basic tricka ve slusne kvalite, tak tam maji;)
711990 Ok, tak je to tvoje. A kam by si to chcela? :)

...jsou kožený a nebyly drahý. Mám z nich radost.!
Miru hezky ![]()
Děkuju![]()
Ounz Kuselina hyaluronová by asi bola dobrá, ale neznesiem ten pocit na tele. Ale hej, čo nesedí mne, môže tebe. To som ti nechcela ten nákup hejtovať ani znechutiť.
ja si koupila hyaluronove serum na oblicej a vadi mi to trosku taky....nechava to takovou upatlanou pokozku.
Miru ty se mi líbí!
Ounz Já tu kyselinu mám, na obličeji mi vadila, ale na dekolt je skvělá :-). Absolutní vyhlazovač :-).
Miru pěkný nákup
Miru ty mam, uz podruhy. Vloni jsem je nosila jak diva, tedy uplne cely bily a letos jsem si je koupila zase jen mam tu patu sedostribrnou. Jsou super.
paktofonika no, to se asi domluvime az polevi tyhle drasticky opatreni :) protoze ja jsem Praha 9, Prosek, takze daleko:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.