711990 OK :) Držme si palce, nech to nepotrvá dlho.:)
Co jste si dnes koupili/y?
paktofonika Tobě je to k prdu, ty krk a dekolt ještě neřešiš :-).
paktofonika to jo!
Miru
ty jsou pěkný.
999 Tak ako prevencia :)
999 já se tím nutně potřebuju hydratovat celá :) díky za info
Miru ty jsou krasné, ale nemám odvahu cokoliv krom jídla, drogerie a lékárny nakupovat.
Catherinne proc? Ja teda prestávam kupovat obleceni, protože to nebude kdy a kam nosit, ale koupila jsem modrobily pruhovany povleceni.
stes Tak povlečení ti asi padne i bez zkoušení.
stes tipla bych, že pokud Catherinne neví jak dlouho nebude moct pracovat, tak bude potřebovat financni rezervy na nezbytně věci?.
Sweet Potato to doufám ![]()
continuity jo tak, to by mohlo byt. Ja uz jsem tak zblbla, ze jsem v tom hledala nejakej koronaduvod.
Ja teda prestávam kupovat obleceni, protože to nebude kdy a kam nosit,
Taky jsem si říkala, že aspoň výrazně ušetříme...
Jsou pěkný
, přesně podle mýho gusta - barevně jednoduchý (bílou mám nejradši, hodí se ke všemu), žádný zbytečný serepetičky a hlavně kožený.
Taky jsem si koupila nový tenisky na květnovou dovolenou - ale vytáhnu je asi tak akorát na nákup.![]()
RoSa to si taky říkám a nic nekupuji, ale na druhou stranu, když všichni přestaneme nakupovat, půjde ta ekonomika do kopru ještě mnohem rychleji.
Tak to nedělej ![]()
Hadry i botky nám stejně vydržej dlouho jako nový... měly jsme si udělat spíš zásobu domácích tepláků!
milion semínek a sadbový brambory. času na práci v kůlně a na podzimku bude asi dost
barbucha když vona na ně byla akce, no... ![]()
hele, ale včera jsem se odvážila po několika týdnech vystrčit nos (krom venčení Ronýska tady u nás mezi vilama), a zážitek děsnej: probíhalo to jak na ňákym cvičení civilní obrany, při placení jsem si střídavě sundavala a nandavala kontaminovanou rukavici - do kabelky pro kartu bez rukavice, štrejchnout přes terminál, pak zas v rukavici naťukat kód... (ty číselníky nikdo nestříká desinfekcí!!!), v rukavici dotlačit vozejk k autu, na auto si zas tou zavirovanou rukavicí nebudu šahat žejo, takže sundat... pak vrátit vozejk, zlikvidovat rukavice...
HROZNÝ to bylo!! a po příjezdu domu mě začalo škrábat v krku!! starej hypochondr holt... ale mám nakoupíno tak na 3 tejdny, pro mě za mě můžou ten zákaz vycházení spustit třeba dneska ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.