Co jste si dnes koupili/y?
RoSa Hele, ale víš, že sundavat a znovu nandavat zamorovanou rukavici je blbost, že.
RoSa já jsem to absolvovala jednou a už na to dlabu, to je fakt na hlavu
Ony se mají nosit rukavice? ![]()
continuity blbost
viktorka_od splavu no taky mi to přišlo, jdu si rovnou umýt ruce, ale obecně bundy, čepice ani zakoupené potraviny taky nedezinfikuji.
continuity no přesně tak, dyť si to stejně donesu všecko dom:-) akorát si neberu vozík a platím bezkontaktně, ale to dělám zvětšiny běžně
tak ale proběhlo tu právě i praní bund a mytí vlasů a tak, to je na budku už
Všem Vám moc děkuji za pochvaly!![]()
![]()
(snad některé z Vás uklidní, že kupuji věci, jen když je opravdu potřebuji. Bot, vč těchto nových, mám na všechna roční období celkem 5 párů. Nepočítám tedy jedny polorozpadlé tenisky na běh, jo a budu potřebovat sandály/něco na léto)
Já jsem teď fakt ráda, že mám svůj vlastní nákupní košík. A NFC platby, kde se nedávám pin při žádný částce. Co teda jsem přemýšlela by stálo za to desinfikovatmožná klíče
Ale už mi možná jenom začíná hrabat ![]()
Lama_z_Lana No klíče teda zrovna byla jedna z věcí, které jmenovala moje ORL doktorka, když jsme se o tom bavily ještě někdy na začátku března...že jako lidi blbnou a tak, ona říkala, jak si umývat ty ruce a desinfekci na kliky a klíče....ale pochopitelně to teda nedělám :-)
RoSa Než takový manévry, to už bych ten vir snad raději dostala
Teda teď jsem byla nakoupit a taky jsem z toho neměla nejlepší pocit, ale po naskládání věcí do auta jsem si dala desinfekční gel a raději zapomněla, jak dlouho se vir udrží na plastu....
continuity Nemusí. Ale zrovna na nákupní vozík se mi šahat nechce. A rozhodně se nošením rukavic v obchodě nic nezkazí. (Prďoliny lahvičky jsem taky rozdělovala v nich. On ten ksindl na plastu vydrží strašně dlouho.)
Garfie
no ja jsem premyslela prave co vsechno, az se v pondeli vratim do procesu. Jako nikdy jsem se v pondeli netesila do prace tolik jako ted ![]()
Garfie já se viru pořád nebojím. Si připadám jak Mimoň.
Lama_z_Lana jo vlastně, klíče! a taky boty!! sice teď nikde neni napliváno krz ty roušky, ale stejně... já teď boty nechávám před dveřma... a kabelku jsem si taky omyla zvenčí hned jak jsem dorazila domu z nákupu...
asi budu brzo potřebovat kontakt na tu linku bezpečí, jak tam raděj ty psychiatři ![]()
...mám to stejně. Vnímám to jako chřipku. Prostě to "odnesou" slabší/oslabení jedinci(špatnou životosprávou, obecně podlomenějším zdravím, velkou zátěží v práci či v životě, dlouhodobým nevyspáním/nedostatkem spánku)... Akorát se to rychleji šíří.
RoSa mam v aute antibakterialni ubrousky a gel a jak do nej vlezu a odmaskuju se, nageluju si ruce a ubrouskem utru kliku, pripadam si mirne paranoidni.
Miru a ses si jista, ze do te kategorie nespadas
continuity ja jsem fatalista ale prijemny mi to neni. vlastne bych tvrdila taky ze se nebojim, kdybych ovsem dobre spala a to nespim.
...to nevím. Ale co, roušku nosím, zvýšenou hygienu dodržuji odjakživa(jsem "chycená" od mamky, co byla celý život ve zdravotnictví), ale hlavně se snažím být v pohodě a tu správnou zdravou životosprávu dodržovat. Co jinýho.? Zbytečně stresovat, či až hysterčit.?, ovlivní to něco? Ne, akorát přitížím sobě.
Jako je to zvláštní, jak to jede rychle. Ale co můžu/mám, to dělám a jinak funguji jako vždycky.
Stejně, podle mě, je nejdůležitější, když je člověk(na možnosti) v pohodě.
Je mi jasný, že to hned tak nebude, ale všem Vám/nám přeju, ať máme co nejdříve zase pěkný žití![]()
stes jak píše continuity, penízky se budou hodit do poslední korunky.
continuity Ani já ne, jen doufám, že se nerouhám. Ale zase mně se to pochopitelně mluví, já se prakticky nemusím hnout z domu....nemluvě o tom, že muži ruplo v bedně a nakoupil takové zásoby, že měsíc nemusím ani nakoupit
A pokud budeme ochotní přežít na rýži, tak i dýl...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.