Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online Pinot Noir
29881 příspěvků moje polička 21. března 2020 11:23
Online Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 21. března 2020 11:37

RoSa Hele, ale víš, že sundavat a znovu nandavat zamorovanou rukavici je blbost, že. 

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 21. března 2020 11:38

RoSa já jsem to absolvovala jednou a už na to dlabu, to je fakt na hlavu

Online continuity
43121 příspěvků moje polička 21. března 2020 11:39

Ony se mají nosit rukavice?

49351 příspěvků moje polička 21. března 2020 11:40

continuity blbost

Online continuity
43121 příspěvků moje polička 21. března 2020 11:41

viktorka_od splavu no taky mi to přišlo, jdu si rovnou umýt ruce, ale obecně bundy, čepice ani zakoupené potraviny taky nedezinfikuji. 

49351 příspěvků moje polička 21. března 2020 11:43

continuity no přesně tak, dyť si to stejně donesu všecko dom:-) akorát si neberu vozík a platím bezkontaktně, ale to dělám zvětšiny běžně

tak ale proběhlo tu právě i praní bund a mytí vlasů a tak, to je na budku už

Offline Miru
16811 příspěvků moje polička 21. března 2020 11:52

Všem Vám moc děkuji za pochvaly!

(snad některé z Vás uklidní, že kupuji věci, jen když je opravdu potřebuji. Bot, vč těchto nových, mám na všechna roční období celkem 5 párů. Nepočítám tedy jedny polorozpadlé tenisky na běh, jo a budu potřebovat sandály/něco na léto)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:15

Já jsem teď fakt ráda, že mám svůj vlastní nákupní košík. A NFC platby, kde se nedávám pin při žádný částce. Co teda jsem přemýšlela by stálo za to desinfikovatmožná klíče Ale už mi možná jenom začíná hrabat

Offline Garfie
28555 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:20

Lama_z_Lana No klíče teda zrovna byla jedna z věcí, které jmenovala moje ORL doktorka, když jsme se o tom bavily ještě někdy na začátku března...že jako lidi blbnou a tak, ona říkala, jak si umývat ty ruce a desinfekci na kliky a klíče....ale pochopitelně to teda nedělám :-)

RoSa Než takový manévry, to už bych ten vir snad raději dostala  Teda teď jsem byla nakoupit a taky jsem z toho neměla nejlepší pocit, ale po naskládání věcí do auta jsem si dala desinfekční gel a raději zapomněla, jak dlouho se vir udrží na plastu....

Online Sweet Potato
40376 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:22

continuity Nemusí. Ale zrovna na nákupní vozík se mi šahat nechce. A rozhodně se nošením rukavic v obchodě nic nezkazí. (Prďoliny lahvičky jsem taky rozdělovala v nich. On ten ksindl na plastu vydrží strašně dlouho.)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:24

Garfie no ja jsem premyslela prave co vsechno, az se v pondeli vratim do procesu. Jako nikdy jsem se v pondeli netesila do prace tolik jako ted

Online continuity
43121 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:25

Garfie já se viru pořád nebojím. Si připadám jak Mimoň.

Offline RoSa
10169 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:27

Lama_z_Lana jo vlastně, klíče! a taky boty!! sice teď nikde neni napliváno krz ty roušky, ale stejně... já teď boty nechávám před dveřma... a kabelku jsem si taky omyla zvenčí hned jak jsem dorazila domu z nákupu...

asi budu brzo potřebovat kontakt na tu linku bezpečí, jak tam raděj ty psychiatři

Offline Miru
16811 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:28

continuity 

...mám to stejně. Vnímám to jako chřipku. Prostě to "odnesou" slabší/oslabení jedinci(špatnou životosprávou, obecně podlomenějším zdravím, velkou zátěží v práci či v životě, dlouhodobým nevyspáním/nedostatkem spánku)... Akorát se to rychleji šíří.

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:28

RoSa mam v aute antibakterialni ubrousky a gel a jak do nej vlezu a odmaskuju se, nageluju si ruce a ubrouskem utru kliku, pripadam si mirne paranoidni.  

49351 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:33

Miru a ses si jista, ze do te kategorie nespadas

continuity ja jsem fatalista ale prijemny mi to neni. vlastne bych tvrdila taky ze se nebojim, kdybych ovsem dobre spala a to nespim. 

Offline Miru
16811 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:43

viktorka_od splavu 

...to nevím. Ale co, roušku nosím, zvýšenou hygienu dodržuji odjakživa(jsem "chycená" od mamky, co byla celý život ve zdravotnictví), ale hlavně se snažím být v pohodě a tu správnou zdravou životosprávu dodržovat. Co jinýho.? Zbytečně stresovat, či až hysterčit.?, ovlivní to něco? Ne, akorát přitížím sobě.

Jako je to zvláštní, jak to jede rychle. Ale co můžu/mám, to dělám a jinak funguji jako vždycky.

Stejně, podle mě, je nejdůležitější, když je člověk(na možnosti) v pohodě.

Je mi jasný, že to hned tak nebude, ale všem Vám/nám přeju, ať máme co nejdříve zase pěkný žití

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:45

stes jak píše continuity, penízky se budou hodit do poslední korunky. 

Offline Garfie
28555 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:45

continuity Ani já ne, jen doufám, že se nerouhám. Ale zase mně se to pochopitelně mluví, já se prakticky nemusím hnout z domu....nemluvě o tom, že muži ruplo v bedně a nakoupil takové zásoby, že měsíc nemusím ani nakoupit  A pokud budeme ochotní přežít na rýži, tak i dýl...