Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:46

Miru a na tebe jsem to vůbec nemyslela špatně

Jen, že to teď fakt bude složité. 

Online Miru
16811 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:47

Catherinne 

...já vím

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:48

Proc desinfikovat klice? Na moje klice saham jen ja a ani je nemam v tasce u jinych veci, na ktere saham venku.

Offline continuity
43122 příspěvků moje polička 21. března 2020 12:53

viktorka_od splavu

Příjemný mi to není,ale  když se něčeho uz bojím, tak jsou to ekonomické a společenské dopady, ale to je spíš racionální obava. S tím se dá pracovat. 

Z čeho mám až takovou úzkostní hrůzu je Babiš a ta jeho skvadra. Bojím se, že toto je jenom špička ledovce a těch pruseru je mnohem víc. 

Teď mi volal chlap, jsou pořád na Sibiři a zatím je to furt sranda, akorát si dokoupili trenýrky. Ale zítra v noci má přijít nějaká fronta a být -24C 

Nejsou na to připraveni, ani letadlo. Každému jsou u prdele, jedno povolení seženou, další dvě jim vyprší

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:06

continuity jezis chudak:-( 

a to mas pravdu, ja se nebojim ze na me zautoci sileny vir, ale toho vseho dokupy:-/

Offline Pinot Noir
29881 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:11

Kokoska Tak pokud někdo jezdí MHD, tak klíče by desinfekci zasloužily. Já to právě řešila těmi rukavicemi.

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:12

Tak já vám závidím, ze se nebojíte o nikoho jinyho, o rodiče, prarodiče, o chronicky nemocný, o lidi po léčbě, o to, ze nedostanete zdravotní péči, až ji budete potrebovat ... jako strach nic nevylepsi, ale ze jste si tak jistý, ze se vás to netýká? 

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:14

P.s.jo, serou mě kecy o životosprávě a pozitivním myšlení 

Offline Karja
44698 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:22

Potrefenáhusa Jo, ja mam docela strach, ze chytnu treba slepak a poslou me do prdele! O rodice mam starost taky a samozrejme I o deti, kdyz bychom meli se sambem oba neco tezsiho, tak aby o ne bylo postarano. Ale na nakupech neplasim, umeju sI pak ruce a hotovo. A

PS.: Ale mam desinfekci na.chirurgicke nastroje, nabidky prijimam 3,2,1 ted! Hahaha, delam si prcu, ale mam ji, je prosla.

Offline Pinot Noir
29881 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:23
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak já vám závidím, ze se nebojíte o nikoho jinyho, o rodiče, prarodiče, o chronicky nemocný, o lidi po léčbě, o to, ze nedostanete zdravotní péči, až ji budete potrebovat ... jako strach nic nevylepsi, ale ze jste si tak jistý, ze se vás to netýká? 

Offline Pinot Noir
29881 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:24

Potrefenáhusa a já se bojím i o děti, ačkoliv je průběh prý lehký. Každá jejich nemoc mě trápí, natož taková, o které se zatím ví prd.

Offline RoSa
10169 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:28

Potrefenáhusa já se právě bojim o rodiče, nerada bych si pak něco vyčítala...

na tenhle virus pozitivní myšlení a zdravá strava určitě stačit nebude

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:28

Pinot Noir No však!

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:29

Pinot Noir a penezenka, doklady, vsechno co mas v tasce krome klicu? Nebo ty klice v MHD vyndavas? Fakt tomu nerozumim.

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:30

Kokoska Počítám, ze největší humáč bude mobil 

Offline Pinot Noir
29881 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:40

Kokoska no sáhnu na ně rukama, kterýma jsem se držela mastné tyče, mačkala znamení... Nic nedesinfikuju, nemám ani čím, pro mě jsou řešením ty jednorázové rukavice.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:45

Catherinne Snad to bude OK, hele, teď posiluj ruce, páč až to skončí, tak budeš střihat od rána do noci. A kbyby něco, tak já jsem ochotna si třeba předplatit  

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:51

Karja presne takýto problém má teraz môj muž. Trpí strašnými žlčníkovými záchvatmi, ale žlčník mu teraz nikto nevyberie, naplánovanú operáciu mu zrušili.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:51

Kokoska ja dezinfikujem všetko z batohu po prichode domov. I ten batoh, bo v tescu som nasla dezinfekciu na tkaniny. Kartu, občiansky a drobné. Mobil, kľúče a kľučky párkrát denne. Stôl v kancli takisto. Ale na topánky, na tie kašlem. 

Online rasaNori
8838 příspěvků moje polička 21. března 2020 13:54

Hele me uz tyden boli v krku, minulou nedeli jsem prochladla, ale vypada to ze k tomu dr budu muset. Mala ma uz druhy den 39 teploty, mam posledni 3 paralenove cipky, neb je vypadek, nehlede na to ze v Ostrave je paralen v jakekoliv forme vyprodan. Tatkova firma jde do haje, ten ji ted antidepresiva po kilech, nase druha firma je odstavena, mame prislib jakychsi nahrad, ale znate to, slibem nezarmoutis. Sice ted jsme v klidu ale bojime se o babicky napric rodinou, co by bylo s holkama kdybychom s muzem padli s tezsi formou (jednu takovou zkusenost mame za sebou, predali jsme si takhle pravou chripku, tri dny lezel jak placka a pak jsem lehla i ja a jako me bolelo i mrkat...) takze ne, nejsem uplne optimisticka...

Edit. Sorry za spatne vlakno