Miru a na tebe jsem to vůbec nemyslela špatně![]()
Jen, že to teď fakt bude složité.
Miru a na tebe jsem to vůbec nemyslela špatně![]()
Jen, že to teď fakt bude složité.
...já vím![]()
Proc desinfikovat klice? Na moje klice saham jen ja a ani je nemam v tasce u jinych veci, na ktere saham venku.
Příjemný mi to není,ale když se něčeho uz bojím, tak jsou to ekonomické a společenské dopady, ale to je spíš racionální obava. S tím se dá pracovat.
Z čeho mám až takovou úzkostní hrůzu je Babiš a ta jeho skvadra. Bojím se, že toto je jenom špička ledovce a těch pruseru je mnohem víc.
Teď mi volal chlap, jsou pořád na Sibiři a zatím je to furt sranda, akorát si dokoupili trenýrky. Ale zítra v noci má přijít nějaká fronta a být -24C
Nejsou na to připraveni, ani letadlo. Každému jsou u prdele, jedno povolení seženou, další dvě jim vyprší ![]()
continuity jezis chudak:-(
a to mas pravdu, ja se nebojim ze na me zautoci sileny vir, ale toho vseho dokupy:-/
Kokoska Tak pokud někdo jezdí MHD, tak klíče by desinfekci zasloužily. Já to právě řešila těmi rukavicemi.
Tak já vám závidím, ze se nebojíte o nikoho jinyho, o rodiče, prarodiče, o chronicky nemocný, o lidi po léčbě, o to, ze nedostanete zdravotní péči, až ji budete potrebovat ... jako strach nic nevylepsi, ale ze jste si tak jistý, ze se vás to netýká?
P.s.jo, serou mě kecy o životosprávě a pozitivním myšlení
Potrefenáhusa Jo, ja mam docela strach, ze chytnu treba slepak a poslou me do prdele! O rodice mam starost taky a samozrejme I o deti, kdyz bychom meli se sambem oba neco tezsiho, tak aby o ne bylo postarano. Ale na nakupech neplasim, umeju sI pak ruce a hotovo. A
PS.: Ale mam desinfekci na.chirurgicke nastroje, nabidky prijimam 3,2,1 ted! Hahaha, delam si prcu, ale mam ji, je prosla.
Tak já vám závidím, ze se nebojíte o nikoho jinyho, o rodiče, prarodiče, o chronicky nemocný, o lidi po léčbě, o to, ze nedostanete zdravotní péči, až ji budete potrebovat ... jako strach nic nevylepsi, ale ze jste si tak jistý, ze se vás to netýká?
![]()
![]()
Potrefenáhusa a já se bojím i o děti, ačkoliv je průběh prý lehký. Každá jejich nemoc mě trápí, natož taková, o které se zatím ví prd.
Potrefenáhusa já se právě bojim o rodiče, nerada bych si pak něco vyčítala... ![]()
na tenhle virus pozitivní myšlení a zdravá strava určitě stačit nebude ![]()
Pinot Noir No však!
Pinot Noir a penezenka, doklady, vsechno co mas v tasce krome klicu? Nebo ty klice v MHD vyndavas? Fakt tomu nerozumim.
Kokoska Počítám, ze největší humáč bude mobil
Kokoska no sáhnu na ně rukama, kterýma jsem se držela mastné tyče, mačkala znamení... Nic nedesinfikuju, nemám ani čím, pro mě jsou řešením ty jednorázové rukavice.
Catherinne Snad to bude OK, hele, teď posiluj ruce, páč až to skončí, tak budeš střihat od rána do noci. A kbyby něco, tak já jsem ochotna si třeba předplatit
Karja presne takýto problém má teraz môj muž. Trpí strašnými žlčníkovými záchvatmi, ale žlčník mu teraz nikto nevyberie, naplánovanú operáciu mu zrušili.
Kokoska ja dezinfikujem všetko z batohu po prichode domov. I ten batoh, bo v tescu som nasla dezinfekciu na tkaniny. Kartu, občiansky a drobné. Mobil, kľúče a kľučky párkrát denne. Stôl v kancli takisto. Ale na topánky, na tie kašlem.
Hele me uz tyden boli v krku, minulou nedeli jsem prochladla, ale vypada to ze k tomu dr budu muset. Mala ma uz druhy den 39 teploty, mam posledni 3 paralenove cipky, neb je vypadek, nehlede na to ze v Ostrave je paralen v jakekoliv forme vyprodan. Tatkova firma jde do haje, ten ji ted antidepresiva po kilech, nase druha firma je odstavena, mame prislib jakychsi nahrad, ale znate to, slibem nezarmoutis. Sice ted jsme v klidu ale bojime se o babicky napric rodinou, co by bylo s holkama kdybychom s muzem padli s tezsi formou (jednu takovou zkusenost mame za sebou, predali jsme si takhle pravou chripku, tri dny lezel jak placka a pak jsem lehla i ja a jako me bolelo i mrkat...) takze ne, nejsem uplne optimisticka...
Edit. Sorry za spatne vlakno
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.