Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 21. března 2020 19:29

711990 určitě šlo a klidně víc než glycerinu - potom bude mít dezinfekce vyšší viskozitu a bude trochu dýl usychat (což chceme, protože delší působení lihové složky je žádoucí ).

já se snažím to s glycerinem nepřehánět, protože obecně platí, že do 5% hydratuje nad 5% vysušuje. takže jsem glycerín navýšila jen lehce, přece jen je ten líh v této koncentraci dost brutální.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. března 2020 19:31

ice jsem na tom úplně stejně. Akorát jsem teď při hledání lopatky a smetáčku našla dávno zakoupenou dezinfekci ve spreji z dm, tak jsem si s ní pocákala mobil poté, co jsem přišla z nákupu. 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 21. března 2020 19:33

Mohučanka já jsem taky našla dezinfekci z DM, byla úplně zapadla vzadu ve skříňce... jinak nákup z večera jsem nechala na lodžii a vybalila ho dopoledne

Online Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 21. března 2020 19:49

viktorka_od splavu pivo z flašky je nej (teda kromě čepovanýho). Ale teda pít z neumyté plechovky je ekl.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. března 2020 19:52

711990 no telefon by to asi snesl. Bohuzel jako preperi stojime za houby, nemame ani kapku desinfekce

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 21. března 2020 19:59

ice ja desinfikuji jen telefon, takovými antibakterialnimi ubrousky, co mají v DM i teď 

Offline Kora
příspěvků moje polička 21. března 2020 20:00
Reakce na ice:

Tvl...tady se clovek hned zacne cejtit jak prase nejvetsi...ten vir tu s nama bude fakt dlouho. Ja jsem ochotna nosit rousku a chranit spoluobcany. Klidne ji budu ladit s outfitem a vezmu ji na milost treba na rok. Myju si nadstandardne ruce, ale fakt neplanuju myt kazdou blbost z penezenky ani klice nebo snad nakup...mame psa co leze na gauc i do postele a na tlapach nebo cumaku muze prinest cokoliv. To bych se musela zblaznit, kdybych se snazila o sterilne cistej kvartyr.

​Přesně tak. Nedesinfikuju nic. Tak uvidíme no.

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 21. března 2020 20:03

No aspon ten mobil a kliky bych mohla desinfikovat, a stačí Sanytol?

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. března 2020 20:09

Och ted jsem v lekarnicce (kde je mmch jen ibuprofen) nasla zbytek desinfekce do nosu a zbytecek gelu, ktery je i proti virum, jak obalenym, tak neobalenym ...at uz to znamena cokoliv tak ja ojedu ten mobil...asi...nekdy.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. března 2020 20:11

letfenixa Zdržiavam sa :D

viktorka_od splavu No je možné, že tam skončím s vami, buď sa usanytolujem alebo skončím na odvykačke. Teraz som bola v obchode a spoznal ma tam predavač z neďalekej vinotéky. I v rúške. Už som asi stály klient :D 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 21. března 2020 20:22

ice ten ibuprofen snad už vyvrátili (Taky mám jen ten :-))

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 21. března 2020 20:27

Tak Betty Proč by nestačil?  Pak už jen leda zapálit...

Online viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 21. března 2020 20:43

ice o existenci desinfekce do nosu, ať už je to cokoliv, slyším prvně

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 21. března 2020 20:56

viktorka_od splavu to se pouziva myslim pred lekarskym zakrokem. Meli jsme i neco do krku drsnyho. Muz to dostal na opakujici se anginy. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:07

já doma žádnou dezinfekci nemám. ale mám ty domácí mazlíčky

a pokud byste někdo fakt toužil a nevadilo, že je veterinární, tak můžu doporučit tuhle

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:10

Kora ice pridavam se do klubu nedezinfikovacu. Mam doma jen zakladni cistici prostredky, dezinfekci zadnou. Ale myslim, ze kdybych se mela uplne chranit, tak bych asi asi musela kazdej den vydezinfikovat i vlasy a obleceni, ve kterym chodim po venku, bych ze sebe musela su davat nejakym hakem a hned ho prendat do uzavrene nadoby a vyvarit. To samy zbozi, ktery si prinesu z obchodu. Takze jsem asi adept na koronu. Snad si to odbudu jeste v dobe, kdy budou volny jipky

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:11

Potrefenáhusa tak ja jsem v desinfikovani uplnej laik. Mydlo a sapon.Musim se posunout.

Offline RoSa
10170 příspěvků moje polička 21. března 2020 21:35

Tak Betty ale to mejdlo prej stačí - vir je obalenej něčim, co to mejdlo rozpustí...

jo a matka mi včera řikala, že dostala nějakej mejl: bych Ronýskovi měla mejt pacičky když přijdeme z venčení + nenechat venku hladit od cizejch

Offline kocoureksuggy
1385 příspěvků moje polička 21. března 2020 22:19

RoSa 
Také jsem to četla, vir prý je obalený tukem a i přeprání v ruce stačí na jeho zničení. Ideální je pak přežehlit parním generátorem.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 21. března 2020 22:28

razorblade Kora ice Taky nedesinfikuju, ani nic takového nevlastníme. Myju si pečlivěji ruce. Ale ano, já jsem staré čuně, předpokládám, že už jsem prolezlá kde čím. Ani v práci nemám rukavice (nemám je ráda) a pak klidně do těch ruk otřených o kalhoty dám rohlík (svůj teda). Čuně no. Akorát když jsme jednou vytahovali chudáka i s vlasama, tak to jsem pak pro jistotu vyhodila i všechen vercajk. To mi tehda nedělalo vůbec dobře.