brrr Sis, to nebyl moc starej?
Co jste si dnes koupili/y?
brrr ajajaj ![]()
já to v přírodě beru tak, že je to čistá špína.
continuity čistá špína, jj
musím říct že mi dnes víc vadilo v obchodě jak měla pokladní zjevně už hoodně dlouho používané "jednorázové" gumové rukavice, kterýma sahala na všechno už jak dlouho, chápu že pro ni je to lepší, ale pro mě bylo lepší když tam minule měla holé ruce a ten desinfekční gel..
moora 1668, ale na toho jsem rukavice měla.
continuity To, o té čisté špíně si říkám taky. A co si budem říkat, já už jsem často na těch výzkumech spíš od papírování než od kopání.
Mimochodem mít roušku a jezdit s plnýma kárama (kolečkem) 50 m tam a zpátky taky není značka ideál.
brrr a musíte ji mít? Kolik vás tam je?
Kdyz ji máš půl dne v tomto počasí, tak je to stejně jenom dekorace.
continuity No, jsme tam tři, v boudě, ani v autě ji nemáme. Akorát v pátek to na nás nějak dolehlo, že jsme si je nasadili, spíš aby náhodný kolemjdoucí neměl blbé kecy. Jen teď to chce šéf zase rozjet i s brigádníkama a nechává našít několik sad roušek, shání desinfekci, atd. Takže to vypadá, že každý bude mít svoji sadu nářadí, sadu roušek, které nám bude jedna paní prát a žehlit, na hajzlíku se budeme polívat dezinfekcí horem dolem, svačit budem postupně, kuřácí budou kouřit po jednom. A v záloze bude náhradní tým připraven nastoupit, pokud lehneme. Představit si to vůbec neumí, jsem ráda, že jsem některé naučila chodit na toiku a ne někam do rohu.
brrr náhradní tým
vy taky zachraňujete lidstvo před koronou?
continuity Já si to nevymyslela, mi naprosto vyhovuje, když jsme tam v těch dvou, třech, máme klid na práci. Bohužel vyšší místa si všimla, že i jiné instituce jedou bacil nebacil.
brrr vždyť to já vím, že to není tvůj nápad.
Ony se některé instituce ( včetně skol napriklad) chovají tak, jako kdyby přežití lidstva záviselo na jejich 120% výkonu. A nejsou to nemocnice.
nakup jsem rano vystrcila na terasu a zaklidim ho vecer, docela tu fouka, korona pry povetri moc neda...
Tak by mohlo teoreticky fungovat vyfénovat nákup na nejvyšší stupeň ![]()
Kokoska no a z masla bude ghi ![]()
Mrakoplas hm, Prymula uz radi po navratu z obchodu vydezinfikovat sebe i nakup. Ze by nas tady cetl?
tvl, voni to říděj podle nálady na sociálních sítích, ne?
Kokoska A neříkal čim?![]()
Zu adekvatnim zpusobem prej ![]()
Je to na seznamu, ja z tabletu neumim moc stahovat odkazy. Ale ono to neni zas neco, co by clovek musel studovat slovo od slova.
Kokoska takže si umýt jabka než je snim? ![]()
continuity Nebo až potom?![]()
já jsem vám to tady řikala, včera, a smály jste se mi... možná by mě mohli přibrat do toho krizovýho štábu (jestli teda nějakej existuje) ![]()
Sweet Potato no to je uz ta interni desinfekce a tu snad už tady nikdo nezanedbává ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.