Co jste si dnes koupili/y?
Jiná Realita jakože když už se udusit, tak rychle ![]()
...jsou kožený a nebyly drahý. Mám z nich radost.!
Mám stejný černý, jsou to bačkory
.
žluťásek no ale neteče nic! ![]()
žluťásek presne ![]()
ohledně dušení - já mám kancelář ve druhém patře v domě s velmi vysokými stropy, takže to schodiště je hodně dlouhé. vydupat to v roušce mi pokaždé přivodí skoro infarkt.
to chce trénovat, já dala včera v roušce 17 kilometrů.
Catherinne já nedojdu ani do auta, a už se dusím! pak kašlu, vypadám, že umírám na koronavirus a lidé mě obcházejí obloukem. bez roušky přitom vůbec nekašlu ani nemám ke kašli náběh.
...mě napadlo, nezvyšuje se tím v podstatě kondice.?, s tou rouškou.?.
(ke všemu, teď, co se ochladilo, je to skoro příjemný, že si nemusím neustále hlídat nádech nosem)
Myslím, že ne málo lidí dýchá špatně, jako samotná technika dýchání. Tohle člověka donutí dýchat více zhluboka, zpomalit dech. A to je dobré...
Teda, jak jste si tu stěžovaly, že je v roušce horko...
Teď jsou 4 nad nulou a je to stokrát horší!
Brýle se zamlžují mnohem víc.
Rouška okamžitě zvlhne a lepí se.
V zimě mi furt teče z nosu a neudýchám to.
Takže musím dýchat pusou.
![]()
A teď si tu ještě přečtu, že lidi neumí dýchat!
Když to tady čtu, tak já už si asi nekoupím nikdy nic, takovýhle manévry nezvládnu
Co asi Mutziputzi , myslím na ni, jestli se v těchhle časech alespoň sprchovat začla s mýdlem, nebo jestli je pořád za prase jako já ![]()
Sweet Potato přesně, včera jak bylo teplo, tak to nevlhlo vůbec. Teda skoro vůbec.
Zato dneska studený hadr na xichtě
Můžete mi prosím někdo ( prďola , Lama_z_Lana ?) po stopadesáté napsat, kde zkoušet sehnat materiál na dezinfekci?
Sweet Potato chceš míchat? omrknu, kde co mají ![]()
...aha, hmm... V teple to bude děs. Ale dneska mi to ani nevadilo. Jenže já běhám krátkou trasu...
Jiná Realita Klid, zatím se má naopak ochladit ...
.
A dezinfikujete aj každý kus nákupu, keď prídete domov?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.