letfenixa Co? ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas no hádala bych, že jaký smysl má desinfikovat úplně všecko od rukou přes kabelku po občanku, když stejně máš plnou tašku věcí, na které sahal a prskal kdovíkdo, a ty normálně vyložíš do kuchyně nebo do špajzu. a pak za pár hodin chytneš tu konzervu nebo mléko...
Jiná Realita Ano, o tom jsem premyslela, zda to nekdo dela, kdyz jsem si kupovala plechovkove pivo. A ze si ho tentokrat preliju do sklenice. Protoze treba v lete to kolikrat piju z toho plechu, ani to neoplachnu. Ale ja jsem prase, vim to o sobe, sambo treba umyje I pomeranc nez ho zacne loupat a tak!
Jinao k tem nakupum, taky se ted snazim nenakupovat, myslim, ze kuryri toho maji az az. Ale treba musim objednat dceri nove boticky, takze mam vyhlidnute na mallu, plus tam objednam veci z cele domacnosti pri jednom;-).
ale to te dela odolnou
ty co vsechno mejou a dezinfikujou chytnou raz dva neco.![]()
Karja Piju plechovkové birely, z plechu chutná nejlíp. Včera jsem si po dlouhé době koupila, plechovku umyla a nalila do skla. Jinak teda nákupy nijak nedezinfikuju.
![]()
Ja sa priznam, ze umyjem ruky, dam oprat rusku, otriem telefon, obcas klucky k cez den umyvam ruky aj tak vela krat kvoli prebalovaniu ale inak nic, to by som nerobila nic ine a ani nemam tolko dezinfekcie. Decka umyt ruky nedonutim x krat za den a lozia a chytaju doma kde co, proste mi len ostava dufat, ze sa nam to vyhne ![]()
whiskas no tak keď sa dezinfikujú polminuty vytiahnuté kľúče, štvrť minuty vytiahnuta plat.karta, tak ten nákup, ktorý bol pôvodne voľne vystavený na regáli niekoľko hodín, treba tiež, nie?
letfenixa jojo, petralovelyhair davala storycko, ze omyva cely nakup ![]()
ZarinyaViď? Trocha "špíny" vytváří lepší imunitu
.
Jiná Realita Mrakoplas letfenixa Já právě také tak důsledná nejsem, klíče od auta jsem ještě nedezinfikovala, ale tedy nevytahuji je z kabelky - kterou ovšem též nedezinfikuju a s kabátem jako co?
whiskas ja dezinfikujem len kožené rukavice, v ktorých som bola v obchode, a v obchode na nich navyše mám tie jednorazové z pečiva
whiskas ja sem rozhodne za vseho s mirou.![]()
Ale je chemik, tak snad neotráví celou rodinu. Nehledej se s tím, stačí tipy.
glycerin a demineralizovaná voda => fichema.cz (tady mívají i lahvičky s kapací vložkou, sice to není rozprašovač, ale aspoň něco)
technický líh a peroxid vodíky (ale mají jen 35%, tj. bude muset zvolit buď menší množství nebo zředit si na 3%) => vmd-drogerie.cz
a s tím by si mohl vystačit ![]()
nakup jsem rano vystrcila na terasu a zaklidim ho vecer, docela tu fouka, korona pry povetri moc neda...
prďola zahledla jsem, ze misto glycerinu jde pouzit aloe vera gel. Ten tu mam, celou nepouzitou flasku. Slo by to myslis? Stejny pomer jako glycerin?
Tvl...tady se clovek hned zacne cejtit jak prase nejvetsi...ten vir tu s nama bude fakt dlouho. Ja jsem ochotna nosit rousku a chranit spoluobcany. Klidne ji budu ladit s outfitem a vezmu ji na milost treba na rok. Myju si nadstandardne ruce, ale fakt neplanuju myt kazdou blbost z penezenky ani klice nebo snad nakup...mame psa co leze na gauc i do postele a na tlapach nebo cumaku muze prinest cokoliv. To bych se musela zblaznit, kdybych se snazila o sterilne cistej kvartyr.
ice já taky nic nedesinfikuju. to bych nedělala nic jiného. navíc stejně nemám čím, desinfekci mám stěží pro prodejny a provoz. akorát jsem tedy poprvé použila na benzince rukavice na tankování.
ice telefon si ale urcite dezinfikuj, to je dobry se naucit. Ne denne, ale preci jen je to vec co ma clovek furt v ruce, ruzne ho vali. Tak je dobry na to myslet. Ja to teda zacla delat az s Tondou. Abych nesahala na zasyflenej telefon a pak na mimino:)
letfenixa jasne, jeden rohlik po druhem myju v desinfekci![]()
ne, akorat nepiji z plechovky- jelikoz to neumim, prelivam si to, odjakziva. zato miluju pit pivo z flasky jako zednik![]()
paktofonika mne je jasny ze to pro tebe tezky, ale jestli se tomu budes poddavat, sejdes se na odvykacce s nama alkoholickama![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.