Gatita ono s to spravi uz brzo! Ja mam pocit ze uz to ustava.
Co jste si dnes koupili/y?
Gatita mě se jednou za čas udělají kouty, jako nic tragickýho, ale vím o nich. a teď je mám celý porostlý vláskama ![]()
711990 jsem zvykla mit pomerne slusne a huste vlasy a ted zazivam, jake to je, kdyz nekomu neni prano. Ja priserne vypelichala po prvnim porodu, kdy mi vlasy padaly masivne pres pul roku...takze mam jeste cas, ale uz na to nejak nemam nervy, pripadam si dost hrozne - mam vlasy od prirody krepate, takze kdyz jsou huste, vypada to s dobrym strihem ok, ale ted mam takove krepate nic
Tak uz aby se to spravilo! Jedu osvedcene kombo donna hair + capillan, takze kdyz pridam jeste ten sampon, musi to klapnout i podruhe;)
kožní doktor řekl mému známému, že padání vlasů zastaví jenom zem.![]()
Gatita no ja mam to same:) akorat je mam rovny jak hrebiky. Nikdy jsem moc vlasy neresila a ted vypadam jak magor, protoze mam kouty a ted uz i kouty zarostly mini vlasama![]()
Ja jak ctu o tech padajicich vlasech, zacinam si myslet, ze ty my 2 cm jsou uplne dostacujici delka.![]()
Antje vůbec netuším, nikdy jsem tu značku neměla. Takže jsem pěkně napnuta a doufám.. ![]()
999 bily COS opet skladem
a ve vsech velikostech. Tak se mi zda, ze jen nechteli, aby jsme si je poridily se slevou![]()
kožní doktor řekl mému známému, že padání vlasů zastaví jenom zem.
to je asi pravda, ja si taky uplne nemyslim, ze by tenkrat ty vitaminy neco zastavily. Spis mely vliv na kvalitu vlasu pak.
tina Přesně tak :-(. A ty bílý džínový, co se líbily i nellielovett taky naskladnili.
Hmm..to jsou kulisaci teda ![]()
Nomě už beztak dneska vytocili na Zalandu, hlidam si tam jedny saty a konecne mi prisel email, ze zas jdou, jenze email prisel v 7 rano a me cinknul az v 11, takz euz zase nebyly. Problemy toto, fakt.
Budu dělat jako že jsem je neviděla... třeba budou v nějaké slevičce časem.
andulka01 jsou krásný
andulka01 ty teda jsou![]()
martek01 Gatita Miru Nakoukla jsem i do nakupovacího vlákna a jen chci potvrdit, že to složení šamponu je skvělé právě proti vypadávání vlasů. Hlavní podíl na tom má kofein (prokrvení pokožky) + biotin (posílení kořínků). Ostatní aktivní složky mají hlavně vliv na regeneraci struktury vlasu. Určitě tomu ještě pomůžete, když během mytí necháte šampon působit aspoň 5 minut, tj. neoplachovat hned ![]()
...no jo, ale solathis píše, že tam jsou sulfáty a ještě něco blbého a já už teda nevím..?.![]()
Teda ženy, to mi tady jdete teda s těma vlasama akorát do rány. Vy, co to máte po porodu, tak máte naději, jen vydržet, taky jsem dvakrát jen nešťastně zírala na lesklou kůži nad čelem s pár chlupama a nakonec do roka všechno dorostlo v původní kvalitě. Jen je pak chvíli srandovní, jak má člověk delší vlasy, tak ta svatozář kolem z těch dorůstajících.
Ale teď jsem trochu nervní. Mi to dost vypadalo kvůli tý štítnici, doufala jsem, že úderem odebrání problému se situace změní. No, zatím nic, spíš horší. Teď je mi to asi tak nějak jedno, nikam nechodím, nenamalovala jsem se už víc než měsíc, v koupelně jen najdu zubní pastu, kartáček a mejdlo, do zrcadla nekoukám.
Ale jednou se situace změní a já budu muset mezi lid. Mám delší vlasy a teď vypadám jak stárnoucí rocker s vysokým čelem, kouty a šedivým ocáskem stáhnutým do culíku. Ještě koženou vestičku a můžu jít před Alberta dát Gyöngyhajú lány ![]()
Takže to taky zkusím, jestli ten šampón dokáže přeprat tu hormonální bouři. Asi ne, ale naděje umírá poslední.
No jo, ale kterej přesně je ten vychvalovanej Plantur? Se jich na mne vyrojilo, 21 39, zelenej, růžovej, bílej, hnědej, uáá
Miru Ne všechny typy sulfátů jsou průšvihové
Chtěla jsem jen potvrdit, že ty aktivní složky jsou opravdu zaměřené hlavně proti vypadávání vlasů.
Jennyfor Zkus podpořit růst vlasů nejen šamponem, ale skvělým lopuchovým výluhem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.