Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Miru
16815 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 16:22

prďola 

Děkuju

A tohle jo nebo ne.?:

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 16:23

prďola No díky, to zkusit můžu, jsou na to dobrý reference? Nebo vlastní zkušenost?

Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 16:30

Miru já mám ten obrázek moc malý, takže z něj nic nepoznám

Jennyfor s tím konkrétním mám vlastní zkušenost a jsou i dobré reference. chce to jen ze začátku fakt docela poctivě 2x týdně stříknout ke kořínkům a lehce masírovat pokožku hlavy. já mám vlasy hodně jemné, ale díky lopuchu husté jak jsem neměla nikdy dřív.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 16:35
Reakce na Tak Betty:

kožní doktor řekl mému známému, že padání vlasů zastaví jenom zem.

​Tomu známému taky padaly po porodu?

Offline Anaj
234 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 16:36

Jennyfor Na kožním mi kdysi po "trakčním testu" -doktor mě zatahal za vlasy  - doktor předepsal užívat methionin a nějaký sprej tuším se sírou.  Pak už jen doporučoval místo methioninu komerční přípravek s touto látkou - Revalid. Revalid je jednak ve formě tobolek pro perorální užívání, a také má  šampony a kondicionery.  Methionin/Revalid pochvalně zmiňuje i má kadeřnice. Řekla bych, že  to plus minus docela funguje.  PAk ještě taky jakýsi obskurně vypadající bulharský šampon, ale musím pohledat, jak se jmenuje.

Offline Catherinne
10846 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 16:40
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 16:46

prďola Anaj díky obě za tipy. Já to právě zatím studuju, jak nejlíp na to a taky bych byla pro nějaký tabletky - ten methionin už mám v plánu - plus něco přímo na pokožku a tedy i ta péče šampón + kondicionér. 

Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 17:20
Reakce na Sweet Potato:

​Tomu známému taky padaly po porodu?

​nerozumím otazce, tady dámy píšou že jim padají vlasy. Nedošlo mi, že jsou všechny po porodu.

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 17:37
Reakce na andulka01:

Budu dělat jako že jsem je neviděla... třeba budou v nějaké slevičce časem.

​Ty jsem zkoušela ještě před vyhlášením nouzového stavu v Pařížské v černé verzi. Jsou hezký. no na mě a moje nohy bohužel moc krátký. Tak jsem je nakonec odklikla v dlouhé khaki verzi. Ty už ovšem naslepo. Původně jsem chtěla počkat až na znovuotevření obchodů, jenže kdo ví kdy to bude, zda je dostanou a když právě celý Velikonoce provokovali s tou slevou...

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:40

Já dneska balsýr v krabičce (už zas maj  ) a zásobu kimchi

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 18:54

andulka01 ale jako ty by ti slušely!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 19:51

zaháním žal z toho, že nepojedu do normandie, nákupem nikoli nutných hodinek.

taky jsem si koupila schodiště.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 19:54

Jiná Realita pěkné hodinky:-) 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 20:01

Jennyfor Mně pomohla kombinace Revalid šampon a tablety Vlasové hnojivo (příšernej název)

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 20:11

OliveOyl Taky už jsem zvažovala, ale ten název právě  mi už ty moje vlasy po měsíci v posteli připadaj jako hnůj samy o sobě, tak ještě hnojivo

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 20:20

Jennyfor Si to budeš muset přesypat :D

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 20:32

A když se tu řeší ty šampóny... Máte někdo zkušenost, co se seboreou na kůži ve vlasech?
To mám ještě k tomu, aby to bylo pestřejší. A ne, nepadají mi vlasy kvůli tomu, tu seboreu mám celá léta, snad od 15 let, vždycky se to zhorší při nějaký nemoci, stresu, v zimě, nebo zas když je moc horko, zkrátka dělá si to co chce, někdy vymizí na roky a pak se zas přihlásí.
A teď s tím teda dost bojuju, kdo zná, tak ví, jakej je to vopruz, už jsem spotřebovala 2x šampón Nizoral, něco od Ducray a drahej od Kerastase a nic, furt se můžu udrbat. A teď ve spojení s ležením v posteli a propocenou hlavou je to fakt chuťovka. Máte někdo něco osvědčenýho?

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 20:35

OliveOyl Si to přesypu a nalepím nálepku třeba "Vlasové kouzlo" nebo "Beauty hair" 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 20:39

Jennyfor já nemám seboreu, tedy asi ne, mně se dělají v zimě a ve stresu na jednom místě nad čelem mocné lupy (nebo něco jako lupénka na kolenech nebo asi dermatitida kolem nosu). nepomůže na to nic, než se zbavit toho stresu a uklidnit se. řekla bych, že u tebe to bude podobné, že to je reakce na diskomfort ve zbytku těla.

já jdu vždycky cestou nějakých přírodnin, nizoraly ani nic podobného mi vůbec nikdy nepomohly. ale fakt to mám spíš lupy, takže nevím, co by pomohlo na seboreu.

já jsem si to např. masírovala nějakým olejem na citlivou kůži, nebo před mytím nechala působit aloe vera gel a podobné pokusy. nevím, jestli pomohlo to, nebo fakt, že to překonala psychika.

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 14. dubna 2020 20:40

Jennyfor Mym dětem na seboreu pomohl olivový olej.