Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 10:47

Zarinya jj a kdyz se hodne poti hlava, tak je to nejhorsi. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 10:53

711990 Verim,ze pot bude jeste horsi nez voda po umyti.

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 11:15

Jiná Realita Schody Hele ta Normandie mě fakt mrzí, těšila jsem se na cestopis.

Offline Miru
16815 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 11:25

...tak jsem si koupila kondicioner, co mi doporučila solathis 

a jsem s ním spokojená. Vlasy po něm jsou hebké, pevné, sypké a krásně voní!.

...a v lékárně kapsle. To jsem taky někde vyčetla, že je dobrý(tak uvidím za měsíc...)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 12:41

andulka01 teď vybírám dveře. bože, to je všecko takových prachů letí to jak písek mezi prsty.

včera jsem si vybrala umyvadlo, baterie...uaaa.

no já pořád doufám, že třeba aspoň do německy by to šlo, chtěla jsem do hürtgenwaldu a tak, a ono mi to stejně moc nevycházelo "cestou" do normandie. tak že bych si udělala sólo výlet. kdyby nám aspoň německo dovolili, na tu výjezdní doložku, souhlas ministerstva, potvrzení o bezinfekčnosti a po čipu do ruky...

Offline andulka01
12842 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 12:46

Jiná Realita A umyvadlo/baterii jaký nakonec? Dáš do architektury?

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 13:29

Jennyfor Mně taky pomohlo začít používat šampony bez SLS a SLES. Dej si pozor na ty z lékárny, většina to ve složení má :-( Ale přírodní šampony bez SLS/SLES najdeš skor všude, určitě je mají třeba v dm (ty nejlevnejší mi nefungují) nebo na biooo (mají u každého produktu celé složení a barevně označené, co je bezpečné a co ne). A obecně by mohly být dobré tuhé šampony, ty mají taky i v dm a na biooo.

Edit: A barvím hennou, chemické barvy mi kůži strašně ničí.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 16:24

Díky Karoleena za doporučení zalando lounge. Zkusila jsem přes ně objednat batoh, Sandqvist Dante. Tak doufám, že dorazí. :)

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:09

razorblade ten je krasny

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:25
Offline Tak Betty
6136 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:46

razorblade pěknej

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 17:52

Chcela som kona ale vsetky vyzerali hnusne

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 18:43

Tak když jsem to tu včera s těma šampónama rozjela, tak update. Nejčastěji jste mi radily přírodní kosmetiku. A já si vzpomněla, že mi tady u nás v jednom malém obchůdku asi dvakrát přidali jako poděkování za nákup sadu šampónu a kondicionéru, prý čistě přírodní, krásně zabalený v kartónu, i ty lahvičky hezké, papír a sklo. No a já to vždycky někam mrskla, že někdy vyzkouším.

Tak jsem to dnes použila, obojí, musím říct, že zatím strašně příjemnej pocit. Voní to oboje jak kadidlo nebo jako ty doutníčky, co kouřily porcelánoví ježci za mého dětství. Jako pryskyřice, les.

A hned po umytí takový pocit čistoty, nic mne zatím nesvědí, a ta vůně kolem je uklidňující.

Projela jsem teď net a prý to dokonce podporuje růst vlasů a ničí lupy.

Tak uvidíme, co budu říkat zítra. Složení moc nevím, ta skleněná lahvička s papírovou polepkou mi spadla do vany a nic se nedá přečist.

Našla jsem jen:

Bylinný Šampon Nature Queen s přírodními složkami, je tvořen unikátní kombinací extraktů citronové trávy, bazalky, plodů dřezovce, kalužnice, oroxylu indicum, ageratu conyzoide.

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 18:52

Jennyfor ten sampon mi znie podla popisu prijemne a aj vizualne je pekne balenie. Zlozenie netusim ci je ok na to su tu ine kapacity ale myslim ze by sa mi hodil

Offline Miru
16815 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 18:55

Jennyfor 

...to vypadá dobře.! A vůně kadidla - hmmm...

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 19:02

Janulik03 Tak já budu pokusný králík a dám vědět, jestli to není nějaký podfuk. Ale ta vůně je úžasná, jako když jdu po horkém dni po lesní pasece a voní tam bylinky a pryskyřice a jehličí. Pořád si ty vlasy očuchávám 

Ta paní to v tom krámku prodává, ale teď mají zavřeno. Ale našla jsem i e-shop v UK, v Polsku, za dost velký peníz to prodávají na Amazonu, tak nevím. 
No, moje hlava do zítra rozhodne, jestli se budu drbat, tak to ani krásná vůně nezachrání

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 19:14

Jennyfor ok pockam ale len dufam ze he to zazrak a ty budes spokojna 

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 20:08

Janulik03 Slon

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 15. dubna 2020 21:22

milacka No to tedy koukám, já dostala k nákupu 2x dárkové balení: 2 lahvičky, šampón a kondicionér, 100 ml. Na tom e-shopu jedno balení cena 400,- . A já to jen mrskla do skříňky, že to bude něco noname, bůhví odkud to paní má. A sla si koupit svou Baleu za 39,- do DM

Holt z mý strany asi arogance, nebo nezájem, nebo se mi nechtělo zkoušet něco novýho a je pohodlný jet ve starých, i když blbých, stopách.

Zatím stále dobrý, nic nesvědí, ruka by chtěla drbat, nemá zatím co

Tak zítřek nejpozději rozhodne, jestli  a nebo zase