Dalia Dočítám trochu se zpožděním, ale za mě teda jednoznačně krátký!! Sluší ti moc!
Co jste si dnes koupili/y?
Garfie Děkuji. ![]()
Ty jo, tak to museli ale zprovoznit až dneska. Včera ještě zhasnuto a zataraseno, když jsem tam byla
. Tak aspoň tak![]()
jerry Dekuju za aktualni info! Koukala jsem se dneska i na jejich web, jestli tam ke zkouseni nebude neco napsane, a nic tam nebylo. Snad se tam zitra stihnu podivat.
A mají hodně věcí ve slevách - a i výběr ve velikostech.
pokud tam jdeš poprvé, tak se ti možná bude hodit i informace, že se dá projít do pánského oddělení - tam jsou kabinky obvykle zcela volné.
jerry Skvělá zpráva. A byl tam nával? Byla jsem dnes v Ingredients a z nepochopitelného důvodu mě ani nenapadlo strčit nos do COS
.
A v Ingredients - jak to vypadá? Nejsou prázndné regály, mají zásobeno.?
jerry Tak to tam zitra musim stihnout zajit! ![]()
barbucha škoda že je taková kosa! noha v nich vypadá suprově, mucina by byla celá pryč - hubeňounká malinká nožička, jak sem to viděla v zrcadle, byly moje!
Bodejť by v takovým kopytu nevypadala nožka hubeně
Ale malinká?
No jsem zvědavá, až to šoupneš do outfitů!
bylo to nárazové - když jsem tam přišla, tak tam pár lidí bylo, ale kabinky byly i volné. A když jsem za cca 1/2 hodiny (bylo skoro 18.00) odcházela, tak bylo plno.
Miru Všechno mi přišlo naprosto v normálu, ale tedy nešla jsem pro nic speciálního. Prázdné regály jsem nezaznamenala a návštěvnost byla také běžná, tedy myslím (zase tak často a pravidelně tam nechodím)
. Byli jsme tam celkem tři + tři prodavačky.
jerry Díky
.
barbucha škoda že je taková kosa! noha v nich vypadá suprově, mucina by byla celá pryč - hubeňounká malinká nožička, jak sem to viděla v zrcadle, byly moje!
Ale z těch botek by rozhodně celá pryč nebyla a já se tedy tiše přidávám. No, ale možná změním názor, až je uvidím s nějakým tvým outfitem
. A že by zhubeňovaly nohy
?
Ty jsou strašný, sorry. Štíhlé kotníčky ti vytvoří i hezčí boty. Vrať je, dokud můžeš.
včera tričko...ano,jestě mě tyhle motivy neopustily![]()
https://www.zara.com/cz/en/mickey-mouse--disney-t-shirt-p00085318.html?v1=44290440&v2=1445986
whiskas že dělají hezký kotník, to bych věřila, ale jinak jsou teda děsný ![]()
Dvoje kalhoty.....![]()
Hnedy cos,cerny zara

Zarinya oboje pekny![]()
Ja bych si taky tak ráda něco koupila.. Ale proč, když to nemám kam nosit. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.