Zu od Plojhara?
Co jste si dnes koupili/y?
milacka děkuju![]()
JankaM netuším, jsou to nějaké kusové pastelky, potřebovala jsem ke svým 4 kusům pastelek nějaké zajímavější barvy, ale kreslit neumím, takže nějaké značky mě nezajímaly :D dostala jsem skvělé omalovánky a kamarádka mě donutila je "zničit" a ono je to vážně docela terapeutický ![]()
Catherinne my meli v kvetnu dva tydny Krk a Cres
ubytovani nadherny.. No zrušili jsme to par dni pred uvolněním.
takže jsem chtěla bíly Nike a koupila sem si růžový Adidas. Nejvíc mě sere moje nerozhodná povaha, než se rozhoupu a něco vyberu, tak to už buď němaj, nebo skončila slevová akce, nebo prostě cokoliv.
Jsem prostě Buridanův osel ![]()
![]()
![]()
máte to taky tak někdo?

Na ruzovou nejsem, ale tvarove se mi libi.
Lamicka na růžovou taky nejsem, boty mám jen bílý a černý a dvoje hnědý. a vzhledem k tomu, že mám většinu oblečení jednobarevných a hlavně černých, myslím, že i růžová bude cajk
martek01 To mi vykládej! Minulý, nebo předminulý týden měli -25% akci v Mohito, no vybrala jsem si v sobotu, jeden den po tom, kdy akce skončila. Tak se mi to teď nechce kupovat, když to jde i levněji, až mi to vyprodají a spláču nad výdělkem
A měla jsem vybrané krásné sandálky, no než jsem se rozhoupala, tak je nikde nemají v mém čísle ![]()
martek01 A boty pěkné, mně se líbí růžová.
nonemy ještě včera měli 30%
objednavala jsem boty i synovi na tenis a mohla jsem ušetřit 700,-
což není málo, žejo ![]()
a to stejný se mi stalo s tím adidasem
martek01 pěkně to naštve a můžeme si za to sami :) to naštve ještě víc ![]()
martek01 mám růžovou ráda ![]()
martek01 ty jsou krasny
stes takže jsem nakonec nepřebrala....? jsem ráda, já už nemám žádnou sebereflexi
martek01 ne vubec, navic jsem ovecka, takze odkud jsou??
stes chjo...![]()
![]()
martek01 díky
martek01 nerozhodnost je moje druhé jméno. Zkouším tytéž boty ve třech různých obchodech, co kdyby v tom dalším byly lepší. Sako koupím, vrátím, a za 14dnů si pro něho jdu znovu. Po čtyřech hodinách nakupování mám jeden svetřík a ponožky pro děti. Sedačku už mám 25 let, protože si nemůžu vybrat novou...
Jen s manželem jsem se rozhodla bleskurychle. Brali jsme se 4 měsíce po první puse a i po 20 letech to považuju za dobré rozhodnutí.![]()
Makara tak to máme stejný!
včetně manžela ;-)
zajímavý je, že když si kupuju boty nebo malý spotřebič za x stokorun, několik dnů až týdnů vybírám. V životě jsem si kupovala už 3 nové auta a to jsem vzala vždycky to první, co mi prodejce nabídl. Zjistila jsem, že je řešením předat zodpovědnost na někoho jinýho, jako je prodejce aut bo uživatelky parfumanie, co za mě spoustu věcí koupí, vyzkouší a doporučí ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.