pecka vypada to krasne!
Já jsem si koupila neonovou asymetrickou plisovanou sukni v COSu, te barvě jsem se ještě nedávno posmívala
Ze srandy jsem si ji vzala do kabinky a super, na léto bude skvělá!
pecka vypada to krasne!
Já jsem si koupila neonovou asymetrickou plisovanou sukni v COSu, te barvě jsem se ještě nedávno posmívala
Ze srandy jsem si ji vzala do kabinky a super, na léto bude skvělá!
pecka tak to je něco.
pecka Dokonale. Presne tohle jsem mela v planu uskutecnit. Od ted uz nic neplanuju, ale jestli se tak dlouhych vlasu dockam, asi ukazu kadernici tvou fotku.![]()
pecka taky pěkný!
Tulipe S jakym vrskem ji budes nosit? Ja si na neonovou netroufla, ale mam khaki a modrou..
Pavlena bílé tričko, pruhované tričko, bílá košile ;)
uz dlouho mám černou, k té jde všechno. Ty tvoje barvy se mi taky líbí!
Tulipe Ja premyslim, jestli k te neonove pujde jina barva nez bila a cerna, spis ne, bych rekla... ![]()
pecka Náhodou! ![]()
rasaNori Ve Vítkovicích naproti Novému ředitelství. Je to taková špelunka, ale jestli chceš, pošlu ti číslo. ![]()
Bledule to bys byla zlata:)
Bledule teeeeeda,ty jsi moc prokoukla,jsi úplně jiná!!!...sluší ti to![]()
pecka krásné lesklé vlasy máš..![]()
Pavlena taky bych se bála vzít k tomu jinou než černou a bílou
já mám khaki a nějak málo ji nosím a teď mám i pocit,ze khaki je barva na podzim/zimu?
nebo blbnu,co myslíš?
pecka krasne vlasy! zavidim moc, jsem ve fazi dorustani a to je vzdycky boj ![]()
pecka oo taky moc pěkný!
Pavlena Možná se světle/tmavě růžovou a nebo nějaký vzory, ale to už se pak asi člověk nesmí držet při zemi.-) A džínovina by taky mohla být fajn, nějaká lehká košile?
pecka Páni, to je jak z nějakého kadeřnického časopisu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.