Co jste si dnes koupili/y?
Mulen To je moc hezké. Vždycky málem koupím takové kalhoty, ale pak si upřímně přiznám, že skoro nic jiného, než černou na spodní části těla nenosím a že bych to FAKT nikdy neoblíkla. Ale líbí se mi to.
Ke mně ta cosácká béžová na šatech vůbec nejde, ale tobě budou moc slušet
.
Dneska ráno jsem tam taky chvilku mžourala na jedny černý hedvábný šaty. Naštěstí rychle zmizely
.
Jo mimochodem zhruba před dvěma týdny jsem na Chodově potkala tu tvou khaki shopperku, když znovu otevřeli a je fakt super
.
Včera dopoledne jsem ten výprodej rozklikla, asi jen půl hodiny po tom, co v mailu dorazil odkaz, ale samozřejmě už jsem jí v černý, která by se mi bývala hodila, a zřejmě jí ještě někde vyhrabali poslední kus, nestihla![]()
.
Luna tyhle saty mam v krasne tmave sede a jsou super, urcite je budes rada nosit:)
Luna Mam je tmave modre, jsou super. Vystrih je hodne slusivy.
ja si sla dnes konecne vyzvednout tu cernou balonovou sukni do Zary, a rovnou jsem ji tam nechala:-( no ale misto ni jsem si teda musela neco koupit, ze.. takze v humanicu oranzove
sandaly. produktovku nemam nicmene jiste v nich brzy vyrazim![]()
Luna jo! tento typ vystrihu je strasne krasny, bohuzel malo se to vidi, takze jsem nevahala, protoze mne slusi velice.
jinx mně se tyhle šaty moc líbí, právě hlavně kvůli výstřihu, bohužel na mě jsou moc krátký a to mě štve
Luna
Ale jsou moc hezké ![]()
Ja koupila 36, myslim, ze to byly tyto (kupovala jsem satu vic), co mi v mensim trochu pnuly v ramenou a nebylo to ono.
Lav saty kupuju 36, volne stany 34 a tady jsem vzala 36.

Mám nějakou romantickou náladu asi, normálně oblibuji černou a punk styl
Je teda fakt, že sukni a halenku mám na svatbu.
nonemy Ten top na prostřední fotce je skvělý...
nonemy na svatbu moc pěkné
Bledule dočítám se zpožděním, účes se moc povedl!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.