Byl to darek teda, mam z nej fakt radost. Uz jsem ho mela nekolikrat v kosiku. 

Co jste si dnes koupili/y?
0zero7 netusim, ze tady takove vlakno, natoz jak se jmenuje ![]()
Kokoska jsem Fakt spokojena! Mela jsem klasickej, taky kozenej co se daly vymenovat roky plus k tomu vetsinou nejakej Moleskine. Tohle Ma vsechno plus nejaky veci navic. Tu kapsu uzaviratelnou atd. A sticky notes
(jak se reknou ty papirky? ASI ne nalepka, co? Zaboha si nemuzu vzpomenou)
Kokoska Jdu hledat![]()
0zero7 dej vedet, az najdes!
0zero7 máš to doma hezké! To chlupatý za hlavou je čelo postele nebo nějaká rohož?
Ava to je rohoz. Postel celo nema. Tady je to bezny. Ma to tak pulka? Da se to koupit. Malem jsem koupila dreveny z cca 1962 ale nebylo v bezchybnym stavu. Mozna casem textilni svetle sedy.
0zero7 díky. Vypadá to fajn. Přitom pojem "rohož za postel" mi evokuje starou chalupu nebo socík. Budu muset v bytě vyřešit něco podobného,původně jsem myslela,že nechám udělat nějakou konstrukci,ale možná...
Dodatečný vánoční dárek - cyklistickou pláštěnku, rukavice a dres a mám radost, jak kdyby byly Vánoce. ![]()

Bavlněná trika ze zootu, jsou kupodivu tak fajn, že hodlám ještě pár dokoupit.

Ava tyhle jsou z ikea. Snad se to prodava nebo prodavalo jako nejakej malej koberec. Jsou dva vedle sebe a je to fajn na udzbu. Mela jsem driv jen zed Ale tohle je prijemnejsi. Nez najdu neco co se mi bude Fakt libit
Makara já jsem sháněla široké Madrid, těch je jako šafránu. Nicméně i Arizona i Mayari mám široké a užší střih bych nezvládla, jsem ploutvonožec. Tak jako tak, po předchozí skepsi, lepší křusky než Birkeny a Ecco jsem na noze neměla ještě. Je snadný zvyknout si
.
Gellnerova jaky Ecca mas? Mne je vetsina uzka. Mela jsem dvoje panske (polobotky a pohory) a to byla pro nohy pohoda. Elegance veskera zadna
.
Makara tenisky a tenisky :). Oboje se vyšpáply trochu do šířky a jsou perfektní, jen jednou jsem si odřela patu, ale spíš se mi šoupala ponožka. Jinak 40 km po Berlíně bez puchýře. Luxus
Lněnou košili a kraťasy v MaS. V jedné kabince jsem se zas po delší době viděla z profilu v zrcadle. Zlatá rouška ![]()

Mulen Ty kalhoty ti moc sluší.
Mulen to je hezká kombinace, taková šik
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.