0zero7 nakupovaci abstak?
Vybralas dobre, pekny kousky.
Co jste si dnes koupili/y?
Tak, tak...záleží taky, v čem se kdo cítí nebo třeba, jestli ta blondýna nebyla původně bruneta (jako já
).
pecka Chci mit takovy vlasy ![]()
Ja dneska kalhoty, šaty, tílko a vlněné ponožky . Doufám, že v těch šatech nebudu vypadat příliš jako klimakterický dublík.
Ale mám je o něco delší. 

tina no spis nakupy za posledni cca mesic. Akorat nestiham :) a diky! Jeste jsem napsala odu na novej diar a to se mi smazalo grrr
pecka to je krásný
ty šaty se mi moc líbí!.
Mulen kalhoty jsou super! Odkud, prosím?
Miru nellielovett díky ![]()
Kalhoty Cos. Dneska jsem si udělala výlet do Prahy ![]()
Ja nechapu, jak je mozny, ze clovek objedna tricka od stejne znacky, ze stejne rady, stejnou velikost - presto prijde zasilka tricek, ktera vubec nekoresponduje s tim prvnim!?
Jiny material, jina delka, jiny strih, jine VSECHNO ![]()
A prisaham, ze to bylo ze stejne rady - trikrat jsem to prekontrolovala!
0zero7 mas to doma moc hezky a dobry napad zaramovat ty Vogue obrazky.
A co budes tvorit inkoustama a pastelkama?
MP Marge Protože zelený sijou ve Vietnamu, šedý v Bangladéši a růžový v Indii?
Ďakujem všetkým. Najsvetlejšie vlasy v mojom živote a zatiaľ spokojnosť a samé pozitívne ohlasy.
Zdravím sestru 999 u susedov :)
0zero7 skvelý nákup a máš to pekné ![]()
Kokoska dekuju! Inkousty barevny jsou do plniciho pera. Ted mam modrej a v zasobe olivove zelenej, ostre koralovej a svetle tyrkysovej. Tus je na redispero, hlavne na stitky na flasky s sutrama a muslema, protoze me sice bavi terapeuticky to sbirat, Ale doma to mit moc nechci. Zkusebne jsem to dala Jako darek a melo to uspech. Jeste mam spoustu ruznejch psacich potreb na kresleni do akvarelu. Nekde tady je vlakno myslim, to tam hodim. Zrovna kdyz me zacalo bavit se s tim crcat Tak Jdu v pondeli do prace. Koupila jsem velkoformatovej papir Tak jsem se tesila ha ha ha.
0zero7 tak to musim najit tvorive vlakno!
Kokoska jo a ten diar prispevek se mi smazal. Na to jsou ty psaci potreby taky. Je moc hezkej tak me to bavi. Funguje to Jako diar/zapisnik, vnitrek se da nakombinovat jakkoli podle potreby, kupujou se zvlast casti a cely to drzi na systemu gumicek. Jsem s tim moc spokojena. Cely je to v raw kuzi tak se tesim az to dostane patinu. Je od Travellers Company, puvodne Midori. Japonskej vyrobce.
0zero7 tak to musim najit tvorive vlakno!
no to Ja taky napred!!! Jak se jmenuje? “tvorive vlakno”?
pecka dikes!! :)

0zero7 to jsem si musela najit, vypada to zajimave.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.