Krásný! Seš vo dvacet let mladší!
Co jste si dnes koupili/y?
Bledule Moc pěkný :-),
pecka Čau ségra
. Já to teď mám ještě světlejší, ale jinak moje vlasy.
Bledule Vypadáš jak děvčátko, moc Ti to sluší!
pecka Moc pěkné!
Tedy musím, říct, že oproti minulé fotce, kterou jsi dávala po návštěvě kadeřníka, je to neskutečná proměna![]()
Konkrétní zhodnocení již bylo provedeno na posledních 2 stránkách.![]()
Téhle kadeřnice/kadeřníka a střihu se drž.
jerry Viď :-).
Bledule Skoro jsem tě nepoznala. Super!!! Krásné vlasy, střih, moc ti to sluší
.
Maureen nellielovett ja ke khaki sukni nosim cernou, bilou, sedou (i se vzory) a purove ruzovou, ted si uvedomuju, ze vlastne jine barvy ani nemam v satniku..
skoro si myslim, ze to stejny by slo i k neonove. Dzinovina zalezi na odstinu. A teda khaki nosim v lete v zime.
pecka Taky parádní sestřih i barva. Krása
.
Pavlena dík za info..musím to přehodnotit![]()
Od maminky na narozky Madrid Big buckle v konakove kuzi martek01 dik za poradu. Super jsou!
A koupila jsem si cerveny Huarache. Lneny tricka a kratasy

Novy plnici pero a inkousty (papirnictvi a praci potreby na me ma cukrarna efekt, tak tuse, akvarely, stetce, akvarelovy pastelky, tuzky a dalsi veci co teda samo zas moc nepotrebuju) Plnici pero je TWSBI a jsem moc spokojena. Stopro si od nich koupim dalsi
Novy kytky do loznice. Vcera jsem to prekopala, konecne jsem zaramovala akvarely. Ostatni fotky jsou z Vogue 1974 z frcu. Meli jich tehdy celej komin, doted lituju, ze jsem koupila jeden casak a ne vsechny. Pruhovanej “prehoz” na posteli jen novej HM plazovej dekorucnik. Je bozi! Moc prijemnej. A baby monsteru v retro kvetinaci taky. Tu jsem tam nechat nemohla.
ASI je to spis do design vlakna, nestiham docitat. Tak proste nakup sem no.

Tulipe uka neonovou sukni. Zavidim! :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.