Po dlouhe dobe jsem vlezla do COS
Co jste si dnes koupili/y?
jinx Dekuju!
Jsou fakt skvely, mam z nich radost...
To se ten batoh kapku prodražil.:)
Kokoska hezky, zvláště to druhé se mi líbi barevné.
Ja už kupuju jen věci pro psy![]()
Vlastně dneska jsem objednala na září vikend ve Varech, dostali jsme spec nabídku do školy. 4* hotel a 3 procedury dle výběru. A polopenzí. Prakticky za hubičku.
A dcery mi koupily jedna kameru domu, abych viděla na psy a druhá sportovní prsenku, abych mohla běhat s Růžou ![]()
Dadoo tak to mas lepsi nakup, ve Varech bude v zari krasne. Snad i bez rustiny ![]()
Dadoo Není to spíš, aby ona viděla na psy, totiž na štěně? ![]()
Aranel nooo.. Spíš aby mě mohla kontrolovat, jestli Růžu nekazim ![]()
Yvraine To se nám děje v decathlonu úplně pravidelně, třeba dneska jsme mj koupili míč na vodní polo ![]()
Malinko ![]()
Tak ten se určitě v létě bude hodit. ![]()
Kokoska Koukala jsem na tabulky velikostí a věřím, že kdybych si ty "svoje" objednala menší (neb podle tabulek jsou větší a širší, asi protože unisex), tak by byly v pohodě. Ale to jsem nemohla vědět.
Myslíš ty šestidírkový? Já bych širší conversky vyvážila zlatem, všechny mě zatím tlačily! Hele ale podle těch velikostí se mi v mým čísle zdají spíš menší (na cm) ![]()
Budu ale muset asi do kamenný prodejny, na objednávání na slepo nemam nervy.
Luna Dobře si udělala, že sis je koupila
. Jsou na tebe moc krátký? Já myslela, že jsi plus mínus velká jako já...
Kokoska Hezký nákup, tyhle topy jsou fakt slušivé, ten první mám v jiných barvách a je fajn.
999 Jsou kratky na to, abych si v nich troufla se svyma nohama. Nemam moc hezkej tvar, vsichni vime, navic mam obri jizvu po operaci pres pul nohy a hlavne...jak jsou bezove, tak je potreba byt fakt krasne opalenej a ja na slunce letos moc nemuzu, takze to vyresi nejake krasne uzke kalhoty pod a vypada to super.
A merim 165.![]()
Luna Tak to potom chápu. Ale s tou výškou jsem se moc nespletla, já mám 163
.
barbucha whiskas Těch modelů conversek je vážně víc, a to mám na mysli jen tento typ... a řekla bych, že co model, tak velikost sedí úplně jinak... Ty whiskas jsou ty úplně klasické, možná trochu větší, já mám tedy svou běžnou velikost opakovaně... Ty, co postovala kokoska, Dainty, mají trochu tenčí podešev, a velikostně jsou menší, ale Báro, ty bys je mohla zkusit, zdají se mi pak, v té větší velikosti, o trochu širší, tedy minimálně v té oblasti na rozhraní gumy a plátna. Já je mám o číslo větší. A k počtu dírek... nejsem si jistá, zda to není dáno spíš velikostí, než modelem. Míň dírek, měly ještě takové ty víc vykrojené, ale to už podle mne není klasika...
Kokoska hezký nákup a ten první top ti musí hodně slušet
Uvidim... já si furt říkám že není možný, aby mi aspoň jedny nebyly... ale už jsem je pořídila víckrát a pokaždý šly z domu ![]()
Kokoska tak ten prvy top sa mi paci velmi, az tak ze keby nebol vypredany objednam. Ale asi by mi bol aj tak maly ![]()
Janulik03 to cislovani v COS je fakt na palici. Ten prvni top mam L, mikina je S.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.