Potrefenáhusa v bruntale se jede jinej styl. :D

Potrefenáhusa v bruntale se jede jinej styl. :D

razorblade právě, bahno a zubatý žáby :-D
Potrefenáhusa zubatý žáby ![]()
razorblade to je v poho, jak jsou takovy tezsi, nevlaje to tolik, ale kdyz foukne pod spravnym uhlem, stoji to za to :) nastesti se to da vcas chytit :)
Toto kúpila (obe farby, lebo som sa nevedela rozhodnúť)...akože mám s tým pocit ľahkej neprimeranosti, ale schytávam jeden kompliment za druhým:

A toto dostala....obe farby, lebo sa manžel nevedel rozhodnúť ![]()

razorblade Počkej, však ty chodíš na Brutal, ne? To bys mohla v Bruntále zapadnout. Ale mají tam dobré pivo Hasič.
A teď se jdu dívat po těch šatech, líbí se mi.
slniecko náušnice jsou krásný, ale tady maj ty třešně trochu pošramocený image... ![]()
brrr Ja loni na brutalu oslnovala cervenejma kolektivkama z cosu!
"Bruntal" styl se nosi spis na masters of rock, kam jezdej takovi ti ozzaci, Brutal Assault je proti tomu posh
(a letos bude kulovy
)
Karja a nemáš aspoň střešní okno? ![]()
razorblade Vidis, ja se taky tesila, ze pojedu s mladymi kolegy na Brutal a potkam te tam. A prd. ![]()
Tak jsem si nám koupila "nový" rodinný vůz a mám radost. Je mladší, než stávající, má hezčí barvu a už se nebudu bát, že nedojedu. Uf, ale byla to fuška. A můj automechanik mi ho vlastně vybral, prohlédl, projel, cenu trochu ukecal, prostě to všecko zařídil.
slniecko
To je krásné, jak se k sobě hodíte.
Dadoo Mam a musim na nej usit zatemnovaci zaves, sama, nez zacne horko. Takze i tohle stresni me nastve;-)
Karja pred horkom je lepsia vonkajsia roleta na stresne okno. Zaves je fajn ale nezastavi to teplo
slniecko Můžu se zeptat, co je ta taška zač? Brala bych obdobnou, tak že bych to okoukla... //Myslím značku, moje vyjadřovací schopnosti jsou dnes lehce v úpadku...
//
Karja pred horkom je lepsia vonkajsia roleta na stresne okno. Zaves je fajn ale nezastavi to teplo
Svätá pravda![]()
milacka ale zas taky pekny zaves okno vizualne vylepsi
Janulik03 Jo to u nas neni mozne, bohuzel! Takze aspon neco.
Janulik03 Tak nie je od veci kúpiť aj jedno aj druhé![]()
A bola si v bare za hviezdu?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.