RoSa auvajs...
Karja no,ja nemám tú záhradu!!!
euridike Uashmama
milacka jedine tak za padnutu hviezdu, babam sa ten zadok na tope zdal divny tak sme sa mali na com smiat ![]()
Karja tak potom je zaves dobre riesenie aj to potom ukazes?
slniecko Díky!![]()
slniecko náušnice jsou krásný, ale tady maj ty třešně trochu pošramocený image...
Si vždycky vzpomenu na Bobošíkovou, jak je nosila když kandidovala za komouše na prezidentku! ![]()
Janulik03 Ja myslim, ze to nebude hezke, vis co, zaves na stresni okno, aby ho cele kryl, to prece snad ani nejde. Ani tu na to nejsou zadne hacky, to okno melo originalni roletu, ktera se znicila. Takze to bude nejake takove, aby to bylo. I ta latka je o nicem, proste svetle seda zatemnovaci. Uz se tesim, az to v zari sundam;-).
Karja A nebylo by jednodušší koupit novou originální roletu než to nějak flikovat? Já jsem takhle několik let šila závěs na střešní okno a přiznávám, že nedošila ;o)
Si vždycky vzpomenu na Bobošíkovou, jak je nosila když kandidovala za komouše na prezidentku!
![]()
Ok, do Čiech ich nosiť nebudem....
euridike ja som ešte strašne zvedavá, ako sa ten materiál bude správať pri mojom zaobchádzaní...
DruI Ne, to iz by se muselo koupit novy okno;-)
Pujdu do pekla. Hrozne jsem si sedrela nohy v novejch lodickach a chozeni bez bot bylo dost ekl, ze jsem si v nejblizsi prodejne bot koupila fekovy birkenstocky
jsou teda noname, ale jsou to obslehly gizeh, ale hrozne blbe obslehly!
Karja Já teda taky lobuju za roletu, ani ne zatemňovací, ale v různejch těch hobbymarketech prodávají ty co odráží slunce, dávají se přímo na rám okna, takže možná by to šlo...my ji máme ve střešním okně na chodbě a léto bych bez toho nepřežila!!
Ale abych tě potěšila, my máme větší lahůdku, okna do půloblouku, to je teprve architektonická pomsta!! ![]()
Garfie do puloblouku jedine koralkovy zaves! ![]()
Lamicka V ložnici ideální....
dost na tom, že sousedi mají na terase takovou tu bambusovou "zvonkohru".
razorblade v danej situácii ti bude odpustené, neboj
pokiaľ ta teda nevidela nejaká miestna expertka na birkeny ![]()
Lamicka já jsem ale všem ten korálkovej závěs strašně záviděla!! :))
bram Já taky, když mi bylo 10 ![]()
bram Já taky![]()
slniecko a jak se nasazují? Není mi jasný princip, vypadá to, jako když mají nad "stopkou" jen takovou krátkou příčnou nožičku?
SunEclipse tie náušnice? Stopka a čerešňa sú oddelené, takže pretiahneš stopku ušnou dierkou a nastokneš na ňu tú červenú čerešničku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.