Kokoska Pekný nákup, aj v mojom šatníku by mohol pristáť. A ceny super.
Co jste si dnes koupili/y?
milacka jo, těch 50% je příjemných.
Ja si dneska v HM v pominuti mysli koupila bonbonkove ruzovej zabickovej top a dobry kupodivu. A bilou lnenou kosili a kosilovy tilko bez rukavu ![]()
Na ceste bude brzo snad i ruzova sukne ulovena na votoci
. Cerna uz me v tuhle chvili nespasi, tak se teda na to leto trosku vodvazu ![]()
Bleskurychle přišly cosácký plátěný šaty a už u mě zůstanou
Kryjou i kolena! ![]()
barbucha závidím, ty by se mi opravdu hodily.
Jsou dobrý. Pásek si samozřejmě zavazovat nebudu ![]()
barbucha taky bych nezavazovala. A ta délka, chjo, no, nic.
Já si v COS koupila ty modrý šaty, co už tu proběhly a vrátila tyto, které se mi líbily, ale fakt je, že jsem si po nich šlapala a manžel se vyjádřil, že pokud stály do pětistovky, mám si je nechat jako noční košili ![]()
Tak kosile s volany v cosu opet zustala, je na me proste moc pruhledna.![]()
ale misto abych odesla s usetrenejma prachama, objevila jsem tam saty, ktery mi prekvapive moc pekne sedi. Vzala jsem je jako bolestny za to ze tady musim bejt![]()

razorblade Ty jsou fajn :-). BTW, nemohly jsme se včera potkat na Mostě Legií? ![]()
razorblade je, ty jsou dobrý!
999 nemohly, vikendy travim doma :)
razorblade ty jsou moc hezký. Btw dnes jsem měla ty strakatý šaty a doporučuju nosit je v bezvětrném počasí, dost vlajou a myslím, že jsem pár mužům zpříjemnila odpoledne ![]()
bram nestras! mne se zdaly prave ze se nerozeviraj. jsem v nich chtela vyrazit zitra :)
razorblade Ještě že jsem se na tu holku nevrhla :-).
Koupila jsem už včera Chanci EDT. Léta mě trápila, že se rozkládala do fekálíí a letos záhada, nádhera jak blázen, čím jsem starší tím některé vůně jsou úplně jiné
999 skoda, zes ji nevyfotila... by me zajimalo, jak si me predstavujes. :D
razorblade Tak já aai vím, jak vypadáš. Byla ti podobná, jen si myslím, že byla menší, než ty, tak moje výška :-).
razorblade pekny saty
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.