Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 25. června 2020 01:45

OliveOyl nedáme!!!

Sweet Potato vďaka!

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 25. června 2020 07:33

slniecko Hele,třeba ty tmavé mi to tolik neevokují. Škoda,že už jsem nemladá,nosila bych je. A ty z korálků jsem jako dítě měla jako brož na klopě

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 25. června 2020 15:01

rozarka no, veď ani ja už nemám 13....preto som nad nimi tak dlho váhala ale keď sa mi zdalo, že ich idú vyradzovať, tak som zľakla a kúpila hneď dvoje

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 25. června 2020 15:04

slniecko Nojo,ty jsi proti mě mládě

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 25. června 2020 15:34

rozarka Helejse, Ty nemladá, to je špatnej úhel pohledu! Zeptej se sebe, jestli na to nejsi moc mladá, jestli ne, šup, koupit! Já se takhle rozhodla, že si svůj pubertální sen - glády- pořídím až k prvnímu vnoučeti.

Zatím jsem si splnila dětský sen a koupila si tričko se Sandokanem

Online Kokoska
34975 příspěvků moje polička 25. června 2020 16:29

OliveOyl hihi, já jsem si vloni (pár let po šedesátce a po dvou vnoučatech) koupila marteny. Super boty, prochodila jsem v nich zimu a nosila jsem je i teď, když byly ty deště.

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 25. června 2020 18:37

Přihlásila jsem se na kurz šití. Jednodenní kurz, naprosté základy, seznámení se s šicím strojem apod. Bude to moje premiéra a hned dvojitá výzva - neprošít si ruku a je to ve francouzštině

S myšlenkou naučit se šít na stroji koketuji už delší dobu, tak jsem na to zvědavá. Buď mě to odradí, nebo budu pokračovat tříměsíčním kurzem pro začátečníky.

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 25. června 2020 19:26

Yvraine Neodradi, siti je super

Offline Gatita
8637 příspěvků moje polička 26. června 2020 07:50

Yvraine tak drzim palce a budu rada, kdyz napises, jake to bylo! Taky si s tou myslenkou pohravam.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 26. června 2020 08:01
Reakce na Kokoska:

OliveOyl hihi, já jsem si vloni (pár let po šedesátce a po dvou vnoučatech) koupila marteny. Super boty, prochodila jsem v nich zimu a nosila jsem je i teď, když byly ty deště.

​Jo, babičky se nesměj odbejvat! Za mlada jsme musely kupovat marteny harantům, tak teď  konečně přišel náš čas!

Offline cudzinka
95 příspěvků moje polička 26. června 2020 08:50
Reakce na Yvraine:

Přihlásila jsem se na kurz šití. Jednodenní kurz, naprosté základy, seznámení se s šicím strojem apod. Bude to moje premiéra a hned dvojitá výzva - neprošít si ruku a je to ve francouzštině

S myšlenkou naučit se šít na stroji koketuji už delší dobu, tak jsem na to zvědavá. Buď mě to odradí, nebo budu pokračovat tříměsíčním kurzem pro začátečníky.

​Mohla by som potom poprosit o zhodnotenie? Uz som sa pozerala na kurzy v Bruseli, ale FR ma dost odradza, nie je to moja silna stranka.

Offline Yvraine
293 příspěvků moje polička 26. června 2020 09:52

Brioso 

To určitě je, ale já jsem taková v rukodělných věcech dost nezručná

Gatita cudzinka 

Určitě pak dám vědět, jaké to bylo. Akorát termín je až na konci srpna. 

Já po kurzech ani nějak aktivně nepátrala, spíš si už delší dobu říkám, že by bylo fajn být schopná si nějaké úpravy udělat sama doma, ale na stroji jsem nikdy nešila... a tohle ne mě vyskočilo na FB. 

Online Kokoska
34975 příspěvků moje polička 26. června 2020 09:55

barbucha moje děti byly strašně konzervativní, nechtěly ani křusky ani kostkované flanelové košile, které byly jeden čas velkým hitem. Holka odmítala i boty "farmářky". Taky by jim nějaký chtění bylo houby platný, byly doby, kdy jsem jim před výplatou rabovala kasičky

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 26. června 2020 10:50
Reakce na Kokoska:

Taky by jim nějaký chtění bylo houby platný, byly doby, kdy jsem jim před výplatou rabovala kasičky

​No právě. 

Škoda, že člověk nemůže ty haranty vykopnout z baráku tak v pěti letech, dokud je sám ještě mladej a třeba ty marteny by i víc užil!

Offline slniecko admin
19573 příspěvků moje polička 26. června 2020 16:43
Reakce na OliveOyl:

rozarka Helejse, Ty nemladá, to je špatnej úhel pohledu! Zeptej se sebe, jestli na to nejsi moc mladá, jestli ne, šup, koupit! Já se takhle rozhodla, že si svůj pubertální sen - glády- pořídím až k prvnímu vnoučeti.

Zatím jsem si splnila dětský sen a koupila si tričko se Sandokanem

​Toto je ten správny prístup!!!

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 26. června 2020 20:16

Nevim jestli zde najdu pochopeni, ale koupila jsem si listek na Potterfest 2020vyprodane pry byly za 35 vterin, tak mam dvojnasobnou radost, ze jsem to stihla.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 26. června 2020 20:28

Monulinecenka To jsem vubwc nevedela, ze neco takovyho existuje! Ja chci taky vstupenku!

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 26. června 2020 20:31
Reakce na razorblade:

razorblade vstupenky ještě jsou ale už "jen" srpec a svrcek, já mám galeon, ale ty se hned vyprodaly.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 27. června 2020 16:33

Spravila som si dnes výlet do nášho veľkomesta, že pozriem nejaké veci v Cos, keď už sú tie zľavy. Zobrala som aj jedny šaty za plnú sumu,že keď už skúšam,aspoň uvidím,ako vyzerajú oblečené.No a hádajte,s čím som odišla

Šaty

Dovolím si povedať, že naživo vyzerajú lepšie. Moje okolie sa poteší, že nie sú čierne :) 

Online 711990
18320 příspěvků moje polička 27. června 2020 17:05

pecka ty jsou super! Tesim se az je ukazes