pecka No ale ty jsou super! By se mi líbily i na letošní svatby.
Co jste si dnes koupili/y?
Hrnek :))

pecka Ty jsou super.
jinx Já chci taky! ![]()
Ounz cover na letne ![]()
jinx Díky za tip. Je superboží!
Ounz dekuju! jeste se mi libil "reading is sexy" ![]()
jinx Taky dobrý :)
jinx haha, ten je dobrej
Monulinecenka to je úžasné!!!
Ale netrúfam si to risknúť, ako sa (u nás teda) zvyšuje počet prípadov, tak čo bude na jeseň...
pecka mně připadají super i na fotce, budou ti slušet!
pecka Ty jsou super :-).
jinx Ten taky nutně potrebuju :-).
slniecko No, taky to sleduju s obavami (jsem z Karvinska, tatka pracuje na sachte a pomaha tam s testovanim, tak vim jak to tam vypada). Ale snazim se byt optimista. Kdyz to vyjde, bude to super, kdyz ne, vrati penize a pojedu za rok.
Clovek si musi proste obcas udelat radost a na neco se tesit.
Monulinecenka to áno, ale ak sa to bude konať, ale mňa nepustia k Vám cez hranice, tak nie. No nevadí, možno nabudúce....aj tak som práve oplieskala dosť peňazí inde ![]()
slniecko Smarja, me vlastne vubec neprislo na mysl, ze by snad zase mohli zavrit hranice. Toho uz se doufam nedockame, ale chapu, ze s takovou listek nekupujete. Tak snad za rok. ;-)
Tak jsem si šla koupit za odměnu kabelku, pak jsem se rozhodla, ze ji teď stejně nenosím, merino tílko, po kterym pasu už dlouho mi vyprodali, takže výsledkem je objednávka za skoro dva litry pro děti ![]()
Z dnešní během včerejšího dne impulzivně domluvené návštěvy v COS jsem odešla s Kora šaty
.

Sice jsem ještě minulý týden, kdy měli ještě jen ty khaki, samu sebe přesvědčovala, že bílý jsou pro mě nepraktický a budu rozumná, jenže jak jsem teď opálená a natáhla je dnes v tom Sku na sebe, tak se mi zatemnil mozek nebo co a bylo vymalováno![]()
...
Pak jsem usoudila, že se mi bude hodit i triko.

A k tomu jsem ve výprodeji ulovila ještě jiný pruhovaný triko přesně v barevném tónu mých letních kulot, který mi online už třikrát uteklo
.
jinx Ten je dobrej
.
pecka Ty šaty jsou úžasný! Do nich asi bez podprsenky. To si nebudu moct koupit :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.