notna môžeš nosiť s podprsenkou bez ramienok ;)
Co jste si dnes koupili/y?
whiskas beru si ho do prace :)
jinx taky ho asi nutně potřebuju :-)
wendulka Já Ti dám zatemnění mozku
. Moc dobře v nich vypadáš.![]()
wendulka Ty bile saty ti urcite strasne slusi, uplne to vidim.![]()
wendulka Bílé šaty mám ráda a taky si myslím, že Ti budou slušet. Nechceš se v nich vyfotit? ![]()
To jo, akorát si v nich musím zakázat zmrzlinu, pač tohle já přitahuju, jak mám něco bílýho
.
Ty tvoje jsou nejen krásný, ale i praktičtější
.
No to samozřejmě ano
. Dokonce ještě víc jak ty khaki, kterým bych bývala jinak dala z praktičtějších důvodů přednost, nemít už tolik zelených. Mrchy bílý
.
Ten střih je fakt boží! Vypadají naživo opravdu přesně tak, jak se tu v nich ukázala Kora
.
Tak jo, budu na to myslet
.
(Včera jsem se měla vyfotit. Jsem měla casual černý šaty a černý kožený tenisky. To by mi tu určitě prošlo
)
jinx
tak to je super nadstavba.
Nekoupila šaty, přišel mi totiž místo nich stan
brrr Nebyly to bílé Cos z madeiry? :-).
999 Ne, tyhle jsou z Lindexu.
brrr Hmmm, tak ty z Cos si taky nekupuj :-).
dostala jsem tasku od Mostly Heard Rarely Seen z kolekce 8bit. Nerdni zalezitost, grafika je udelana z gumovyho lega, je to vtipny. Taska sama je tlusty platno a moc hezky udelana, podsivka, kapsy atd. Je to japonska znacka

999 Dík, beru na vědomí :-) Pochopila jsem, že pokud nebudu nahoře dostatečně placatá, tak mi ty šaty budou trčet tak, že bych pod sukni mohla schovat ještě párek slonů. A tyhle konkrétní šaty jsou i docela průhledné. A to jsem se na ně tak těšila.
brrr Tyhle https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/product.embroidered-dress-with-gathered-panels-white.0888896001.html
Zajímalo by mě, na koho jsou šitý :-).
999 modelce sluší ;) ja jsem je taky vracela, vypadalo to děsně, škoda, tuhle bílou výšivku zbožňuju
Tulipe To, že by víc slušely o 15 cm vyšší holce než jsem já bych pochopila, ale jinak nevím. Jsou obrovské, ale na prsa 0 :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.