Potvrzuju, ze ty bile saty jsou divne... teda jsou krasne, ale obrovske a neslusive... tesila jsem se na ne, ale fakt to neslo...
Co jste si dnes koupili/y?
999 treba jsou panske?;-))
viktorka_od splavu
,dobrý!
999 mne prijde, ze to sijou cim dal placatejsi. Ted jsem si zkousela jedny bez rukavu, no...
zasevky vyresili tim, ze predni cast je castecne z upletu a i tak to neslo
moora s tim mam taky problem, treba ty cocony jsem vubec pres hrudnik nezapla, a to mam nahore o cislo mensi velikost nez pres zadek.
Kokoska cocony jsou nahore hodne uzke, nezapla jsem je ani v M. Teda zapla ale mela jsem hrozne splacnuta prsa, velke pruramky a obri sukni.
S těžkým srdcem vrátím tyhle šaty: https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/product.sleeveless-cotton-dress-black.0873494001.html
Taky jsou na placatej hrudník, což v mém případě nevadí, ale dělaj takovej ten přetékající špek v podpaží:( a přes to se nepřenesu.
tina Ty jsem si chtěla objednat...![]()
LadyMary Klidně to zkus, třeba ti to dělat nebudou. Já si objednala 36 a určitě je mám oproti modelce víc "nafest" - nikde to neodstává, v těle sedí hezky. Možná větší by mi to taky nedělaly, zas by asi byly už velký a je to džínovina - povolí. Normálně s tím problém nemívám, tak proto jsem na to upozornila...
tina Sú nádherné, ale úplne ťa chápem.
tina ty jsou fakt mooooc pěkné! těžké srdce teda chápu... skoro mám chuť tě jich zbavit ![]()
tina Ty jsem si koupila, protoze jsou proste nadherny, ale mas pravdu, jsou na mrzackej hrudnik. A ten ja mam, ale ve 34 jsou teda nafest. Nicmene mi slusi tak moc, ze se v nich proste budu trochu dusit.![]()
Luna tak to jsi dobre vyzle:) at se ti hezky nosi..
tina No to teda nejsem ani omylem, bohuzel. Navic jsem v nich fakt pridusena. Ale strasne se mi libi.![]()
Luna a v podpazi ti sedi?
tina To uz nevim, beru celkove, ze mi slusi. Su v nich okouzlujici az na pudu, na nejaky podpazi se muzu vybodnout.![]()
Luna vidím to podobně ???? v podpaží mi asi nesedí ideálně, ale jinak jak na mě ulité, takže je budu ráda nosit. Zkoušela jsem i ty džínové v bílé a ty šly zpátky...
P.S. ty otazníky měly byt smajlík
dupali A ty bile jsou jeste mensi nebo proc sly pryc? Se mi taky libi.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.