Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Friga
2138 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 21:36
Reakce na slniecko:

Na Woolovers jsem nakupovala uz par let zpatky, ale tehdy tam meli rozepsanou sirku svetru v podpazi, takze jsem zmerila jeden svetr, co jsem mela doma a podle toho objednala. Sedelo to... Jinak to bylo tak, ze u stejne sirky byl damsky svetr o velikost vetsi nez pansky (napr. panska vel. S, damska M, svetr sirky XY)

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 21:45
Reakce na Friga:

vďaka!!!

Offline Friga
2138 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 21:54
Reakce na slniecko:

Neni zac  Taky jsem ted dostala chut si na WO neco koupit 

Offline Friga
2138 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 22:05

Jeste k Woolovers... Nevite nekdo, jestli odstin rich rose je spise teply ci studeny? Nejak to nejsem s to takhle pres monitor posoudit, nerada bych si koupila neco, v cem budu vypadat jak tri dny po smrti 

Offline Fleur blogger
6844 příspěvků moje polička 14. ledna 2017 23:23
Reakce na Ronna:

Bohužel nemáme.

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 00:30

Vrátila jsem svetr s dírkou v Mangu a koupila si tento v H/M 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 09:17
Reakce na whiskas:

ten je krasnej.

A s bilou kosili hmmmm.:-)

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 10:22

včera cestou ze závodů, ehm... jak to bylo Sweet Potato s tou "nabídko výhodná...?"

zkoušela jsem je už v létě, teď jsou ve slevě, chtěla jsem si je koupit v e-shopu, ale tak když už jsem to měla "při cestě" (výchozí bod náměstí republiky ), tak jsem zašla, co kdyby náhodou, že jo... tak zas jsem ušetřila za poštovné.

za ušetřené poštovné jsem přihodila ještě jeden oversize svetr (první oversize, co v něm nejsem jak tank). je smetanovej, ne čistě bílej

a jedny džíny. takhle na produktový fotce nevypadaj nic moc, na štengru taky nic moc, ale na mně dobrý! a seděj, jako dlouho už nic! takže za plnou cenu...

a jak jsem tak čekala na volnou kabinku, byla jsem účastníkem scénky, kdy z jedné v pravidelných intervalech vylézala paní vyššího středního věku, aby jí zkoušené kousky schválil čekající mladík velmi vystajlovaného vzhledu (úplně ouzký kalhoty, kožich a načesaná hlava, zbytek si už nevybavuju, nechtěla jsem na něj čučet moc okatě, ale fascinoval mě). naposled paní konfeční velikosti cca 46 vylezla v šatech, o kterých svému poradci pravila: "je vidět, že je to S, že?" a pak se uvolnila moje kabinka, takže jak to dopadlo, nevím.

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 10:25
Reakce na whiskas:

Vypadá dobře.  A nešel by zrovna k té černé sukni..? ?

Offline Sweet Potato
40305 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 10:37
Reakce na moora:

Pěkné. Asi bych měla najít nějakou záminku pro výpravu do centra. Jenže napřed musím Kabát vyexpedovat zpět do horoucích pekel. Visí mi v něm celkem dost peněz.

Offline Garfie
28545 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 10:41
Reakce na moora:

Krásný nákup! A hezké zážitky, co víc si přát? 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 10:49
Reakce na moora:

opravdu povedeny nakup.

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 11:06
Reakce na moora:

Báječný nákup!!! 

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 11:08
Reakce na Zarinya:

Bílá košile mě také hned napadla a doma jsem tuto kombnaci vyzkoušela, ale asi nemám vhodnou košili, protože můj "podolek" vypadal nic moc :-D.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 11:09
Reakce na whiskas:

nojo,to bude chtit novou kosily.

Taky sem ted jednu dokupovala,a jeste ani nevyzkousela.Ceka nazehlena ve skrini na lepsi pocasi.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 11:12
Reakce na moora:

Hezký nákup. A přispívejte častěji do "cjmnds", když už jste to vlákno založila. 

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 11:27
Reakce na Dadoo:

Vypadá dobře.  A nešel by zrovna k té černé sukni..? ?

To jsem ještě nezkoušela.

Offline whiskas
21053 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 11:32

Akorát teď umanutě sháním svetr/triko v barvě toho svetru z Manga, v královské modré, nejlépe z materiálu, který se hned nerozpadne :-D. Našla jsem jen tento (opět Mango)  a tento v Tchibu, ale tam jsem nekoupila ještě nikdy žádné oblečení. 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 11:42
Reakce na whiskas:

Ten Mango je hezký.

Já mám z Tchiba jeden kardigan a zdá se v pohodě. Ale nemám ho moc dlouho, tak nemůžu posoudit, jestli to něco vydrží.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 15. ledna 2017 11:44
Reakce na whiskas:

v tchibu nakupuje mamka, není to tam většinou sice výkvět módního stylu, ale věci mi přijdou docela kvalitní. má odtamtud hlavně bundy na ven se psem, pár šatů, svetry, a myslím, že s ničím nebyla nespokojná po stránce kvality (to takové camaieu, odtamtud si koupiůa dva kabáty, které byly stylové, ovšem oba jsme po měsíci odnesly na reklamaci, protože se prostě úplně rozpadly).