Na Woolovers jsem nakupovala uz par let zpatky, ale tehdy tam meli rozepsanou sirku svetru v podpazi, takze jsem zmerila jeden svetr, co jsem mela doma a podle toho objednala. Sedelo to... Jinak to bylo tak, ze u stejne sirky byl damsky svetr o velikost vetsi nez pansky (napr. panska vel. S, damska M, svetr sirky XY)
Co jste si dnes koupili/y?
vďaka!!!
Neni zac
Taky jsem ted dostala chut si na WO neco koupit ![]()
![]()
Jeste k Woolovers... Nevite nekdo, jestli odstin rich rose je spise teply ci studeny? Nejak to nejsem s to takhle pres monitor posoudit, nerada bych si koupila neco, v cem budu vypadat jak tri dny po smrti ![]()

Bohužel nemáme.
Vrátila jsem svetr s dírkou v Mangu a koupila si tento v H/M
. 
včera cestou ze závodů, ehm... jak to bylo Sweet Potato s tou "nabídko výhodná...?"

zkoušela jsem je už v létě, teď jsou ve slevě, chtěla jsem si je koupit v e-shopu, ale tak když už jsem to měla "při cestě" (výchozí bod náměstí republiky
), tak jsem zašla, co kdyby náhodou, že jo... tak zas jsem ušetřila za poštovné.

za ušetřené poštovné jsem přihodila ještě jeden oversize svetr (první oversize, co v něm nejsem jak tank). je smetanovej, ne čistě bílej

a jedny džíny. takhle na produktový fotce nevypadaj nic moc, na štengru taky nic moc, ale na mně dobrý! a seděj, jako dlouho už nic! takže za plnou cenu...

a jak jsem tak čekala na volnou kabinku, byla jsem účastníkem scénky, kdy z jedné v pravidelných intervalech vylézala paní vyššího středního věku, aby jí zkoušené kousky schválil čekající mladík velmi vystajlovaného vzhledu (úplně ouzký kalhoty, kožich a načesaná hlava, zbytek si už nevybavuju, nechtěla jsem na něj čučet moc okatě, ale fascinoval mě). naposled paní konfeční velikosti cca 46 vylezla v šatech, o kterých svému poradci pravila: "je vidět, že je to S, že?"
a pak se uvolnila moje kabinka, takže jak to dopadlo, nevím.
Vypadá dobře. A nešel by zrovna k té černé sukni..? ?
Pěkné. Asi bych měla najít nějakou záminku pro výpravu do centra. Jenže napřed musím Kabát vyexpedovat zpět do horoucích pekel. Visí mi v něm celkem dost peněz.![]()
Krásný nákup! A hezké zážitky, co víc si přát? ![]()
opravdu povedeny nakup.![]()
Báječný nákup!!!
Bílá košile mě také hned napadla a doma jsem tuto kombnaci vyzkoušela, ale asi nemám vhodnou košili, protože můj "podolek" vypadal nic moc :-D.
nojo,to bude chtit novou kosily.![]()
Taky sem ted jednu dokupovala,a jeste ani nevyzkousela.Ceka nazehlena ve skrini na lepsi pocasi.
Hezký nákup. A přispívejte častěji do "cjmnds", když už jste to vlákno založila. ![]()
Vypadá dobře. A nešel by zrovna k té černé sukni..? ?
To jsem ještě nezkoušela.
Akorát teď umanutě sháním svetr/triko v barvě toho svetru z Manga, v královské modré, nejlépe z materiálu, který se hned nerozpadne :-D. Našla jsem jen tento (opět Mango)
a tento v Tchibu, ale tam jsem nekoupila ještě nikdy žádné oblečení. 
Ten Mango je hezký.
Já mám z Tchiba jeden kardigan a zdá se v pohodě. Ale nemám ho moc dlouho, tak nemůžu posoudit, jestli to něco vydrží.
v tchibu nakupuje mamka, není to tam většinou sice výkvět módního stylu, ale věci mi přijdou docela kvalitní. má odtamtud hlavně bundy na ven se psem, pár šatů, svetry, a myslím, že s ničím nebyla nespokojná po stránce kvality (to takové camaieu, odtamtud si koupiůa dva kabáty, které byly stylové, ovšem oba jsme po měsíci odnesly na reklamaci, protože se prostě úplně rozpadly).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.