+ Ounz
Na léto mám ráda od Chanel Cristalle Eau Verte, na začátku až brutální citrus ![]()
+ Ounz
Na léto mám ráda od Chanel Cristalle Eau Verte, na začátku až brutální citrus ![]()
Děkuji a beru Vás za slovo.
![]()
hm, ze by som sa vymenu vykaslala a nechala ich rovno pre mladsiu? su fakt pekne a cena mi prisla prijatelna. vlani cele leto muz prudil ako to, ze nemaju poriadne topanky do hor a tento rok maju tie tenisky jedna zlate a druha strieborne, to na turach uz vobec nerozdycha :)
Dnes jsme byly nakupovat se sestrou. Ona má nové boty, já kabelku a kalhoty. Nenašla jsem produktovou fotku, tak jsem je aspoň vyfotila.

Vzor kalhot se mi líbí, střih neidentifikuji a kabelka je skvělá
.
Střih je Slim. Vypadají docela teple.
Mně se líbí obojí. Zvláště tedy vzor kalhot. Kde jste je koupila??
V M&S.
V COSu dobrý! Nejvíc mě teda potěšilo, že tam odpoledne skoro nikdo nebyl. No a koupila jsem si dvoje šaty, jedny tak zvláštně zelené s kapsama, hodně ležérní, co vypadaji spíš jak dlouhý triko (a vlastně to možná i je dlouhý triko; fotku už na webu nemůžu najít) a jedny černé s nabíráním u krku, které jsem původně šla zkusit spíš ze srandy, protože na ramínku vypadaly trochu jak šaty do rakve, ale na mně příjemně překvapily. :) A taky jsem si ze studijních důvodů zkusila kolektivní šaty, takže teď už můžu jenom vyčkávat, až se v eshopu objeví v nějaké pro mě přijatelnější barvě než khaki...
Edit: ha, našla jsem i ty zelený nakonec, i když hrozně mrňavý.

Tak tu neznám, tak ji zkusím najít, kde jí mají a čichnu si..
Já COS v reálu neznám, ale podle postovaných fotek mám pocit, že na rozdíl od řetězců jsou produktové fotky horší, než skutečnost. Tím chci říct, že věřím, že ty šaty budou skvělé, i když třeba ty zelené působí na fotce obyč.
Jsem ráda, že jste dobře pořídila. Ani jedny postované šaty si nedovedu představit v reálu, což je možná důvod, proč nikdy nesáhnu po něčem zajímavějším, protože se mi to na ramínku zdá příliš extravagantní :-D. Příště zkusím i něco odvážnějšího. Ty černé vypadají hodně zajímavě.
Mám kabinkové fotky, nic moc kvalita, ale aspon pro představu. :) Ty zelené mají fakt zvláštní barvu, takovou žabincovou. :D Ale mně tady ta teplejší zelená s jakoby zlatavým podtónem sluší víc než třeba ta klasická khaki, které tam teď mají dost. U těch černých se mi na prvních vyzkoušených (na fotce) nezdálo úplně ideální to řasení u krku, jako by bylo jakési povolené a víc se odchlipovalo, tak jsem pak ze štendru vylovila jiné, u kterých už mi to přišlo lepší.

Oboje saty ![]()
Díky. Oboje šaty vypadají skvěle, ale ty černé mě opravdu oslovují
. Barva těch druhých šatů je zvláštní, Vám ovšem sluší. Zřejmě máte ideální COS postavu. ![]()
Pod vlivem vyhazovaček oblečení ve vedlejším vlákně jsem právě poněkud nakoupila, asi aby bylo jednou více co vyhazovat.. A to mě, prosím, zaujaly jenom ty poslední šaty..

a ještě zezadu. Jsem zvědavá, jestli mi ta záda padnou.

Moc se mi líbí materiál

Ten zádový dekolt je dost hluboký, máte speciální podprsenku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.