Jasně no
já si v červených přijdu moc nápadná
Co jste si dnes koupili/y?
No jako není zlej, no..kupte ho ![]()
Hele tímhle zlomem s pětkou jsem prošla asi před rokem a půl, zajímavý co..ale nakonec jsem zakoupila chanel coco (?) a pořád brousím okolo N*19..
Až si otevřete tu "půjčovnu", hlásím se jako klient, Váš nákup mě oslovuje. Většinou se mi líbí "cizí peří" :-D.
tak si rikam, jeslti to nereformulovali, aby tu vuni priblizili i beznemu obyvatelstvu?:) ja z chanelu vlastne znam jen chance eau tendre, kterou jsem jednou kupovala matce. jinak jsem od nich jeste nic nezkousela. popis te devatenactky vypada celkem zajimave. asi zacnu vic chodit k jejich polickam:)
Je fakt, že jsem už uvažovala o tom, že si dám tu práci a najdu dobrou švadlenu, která bude ochotna a schopna drobných úprav. Ono se to nezdá, ale i zmenšení kalhot se dá poměrně dost zkazit - jednou jsem si z docela drahých kalhot odnesla od švadleny kalhoty vhodné tak na zahradu, když mi je zmenšila tak, že se v zadní části vytvořil takový ten "mravenec", jako když se snažíte příliš velký pas zmenšit pomocí pásku a zbytek látky pak volně plandá.
Já jsem odborník pŕes nákupy, fakt modni policie... Až bude nejhůř, napiš mi a já s tebou nakoupím :-).
To bude asi tou barvou: černá, šedá, bílá - to je moje!
... no, ať nekecám: v létě džínově modrá a bílá ![]()
ad černá: moje teta si ze mě utahuje, že mám jedny šaty (černý) - a já jí oponuju, že tomu tak není... no řekněte: se zipem, s rolákem, s copánkama, s kapsama, do véčka, kulatý výstřih, krajka dole, stahovací na mašli... každý jsou jiný přece!
Pořád si opakuju svoji mantru : Až začnu vydělávat, až začnu vydělávat... ![]()
No já jich pár znám, mám coco mad..ehm, než abych se ztrapnila, tak to radši nenapíšu, to mi vonělo a teď teda už ne tolik, a teď ten coco. Ale chodila jsem očuchávat všechny, co se v čr nabízí (jen pár) a myslím, že tý N*19 jednou neodolám..pětku jsem koupila mamce a pak taky chanel noir, ten je taky zajímavý
Chápu ![]()
Jojo, najít dobrou švadlenu je problém. Mně se osvědčilo, zeptat se s obchodě, kde jsem nakupovala, kde by mi tu věc mohli upravit, obvykle doporučují někoho, kdo to nepokazí. Navíc jsem u nové úpravny oděvů vždycky začínala s něčím, co se skoro nedá pokazit, třeba se zkrácením délky. Když jsem byla spokojená, zkusila jsem u nich nechat udělat složitější úpravu... Naopak švadlena (resp. prý salon :-) ) se mi na drobné úpravy neosvědčila, nebyla to pro ně zajímavá zakázka a dost to odbyli.
ja dnes perku, asi jsem se zblaznila, navic si myslim, ze v ni vypadam docela dobre. ve Van graafu. a jeste jeden top v Tatuumu, ten jsem nasla, ale nejde mi vlozit fotka
http://www.tatuum.com/en/blouse/29740-rika.html
a pak diteti boty, ale budu je muset vymenit za vetsi. jak muze mit v necelych osmi letech tlapu 32, kdyz ja mam 37 a ona je fakt nejmensi ze tridy?
tak bezne upravy delaji v tech lepsich obchodech uplne bezne PF i VanGraaf maji svoje svadleny. tam by jsem se nebala ani slozitejsich uprav, pokud to prodejni asistentka doporuci, tam jsou skolene a umi to i pomerit a naspendlit. a kdyz to sprasi, vzdy se jim to da omlatit o hlavu. ale na zkraceni snad ani neni co zkazit.
Ten top vypadá báječně, jednoduchý a vo tom to je
.
Ten návrh je myšlen zcela vážně?
Ano :-). V Praze úplně v pohodě :-).
32 v 8 letech - dceri jeste neni sest a 32 ma uz od podzimu
, bojim se, abych jeste do jara nekupovala 33
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.