Proč ne Eva Ja mam zas velkou hlavu, tak si vetsinou nejlip vyberu v panskem oddeleni.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
continuity Karja ja mam asi troje povleceni z Tchiba, moc prijemny je to renforce, perkal je takova tuzsi bavlna, ale taky fajn.
Zarinya Tesime se nami foto!
už na ten Cos nelezu! slibuju!
jsem zvědavá, jak budou na mé, slovanské postavě vypadat. a prosím o nezboření báboviček!

martek01 třeba se pletu, ale ty první tu někdo dost hanil a ty druhé jsou krásné ale pro plošiny,
Jinak jsem teď u nás několikrát potkala ty květované HM šaty, co jsi dávala do nákupů a vždycky si na tebe vzpomněla a říkala si, zda je nosíš
Všem nositelkám teda dost slušely.
tina jj, hanil, já vím
ale jelikož su beran, tak to prostě musím zkusit!
a jako to je telepatie, moc je nenosím, nemám odvahu. ale právě teď jsem uvažovala, že si je vezmu zítra do práce
martek01 hele fakt vezmi, škoda je nechat válet ve skříni a kdybys nám to hodila ještě do outfitů...![]()
tina jedu brzy ráno, do práce to mám skoro dvě
hodiny autem, tam máme zrcadlo jen na wc. vrátím se hotová kolem šestý večer! ale nějakej důkaz dám!
a měla jsem je dcerce ve školce, když ju pasovaly na školáka ????
martek01 tak to s nima budeš mít spjatou hezkou vzpomínku![]()
continuity Evaeva DruI tak hlásím jak jsem dopadla se špagátkem na brýle: ve sportu na mě čučeli jak na blba, brejlouni asi nesportujou nebo jen v čočkách; v optice pani vytáhla přesně dva tlustý hnusný špagáty s kusem bužírky na každým konci, 1 kus za 149
vzala jsem teda oba, jeden pro muže a druhej pro sebe na sluneční brýle, ale původně jsem měla v plánu když to seženu koupit každýmu jeden.. blah
každopádně vám děkuji za poradu
Kokoska muz ted koupil zlutobile prouzkovane v tchibu a je hezký a prijemny a krepovy. Vetsinou kupujeme tam a spokojenost
Ja dnes koupila a rovnou vyvencila tyto: Zde
Troufam si neskromne tvrdit, ze v nich vypadam vyrazne lip, nez modelka...

Pavlena Pěkný! A věřím, že ti sluší víc jak modelce.-)
nellielovett No u techto produktovek to neni takovy orisek, vypadat lip..! ![]()
Pavlena pekné sú. A kde máme dokumentáciu? ;)
pecka bude, neboj.
Nahrnu sem i dalsi kusy do poradny, tentokrat nove akvizice, cekaj na me v parcel shopech..
Tak už i já mám šaty COS
a ještě prádlo, sportovní a normální podprsenku. 

JankaM Saty chceme videt na tobe..! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.