za mě taky ne, tento kousek je prostě divný...
Co jste si dnes koupili/y?
Ty saty fakt nejsou dobre.
Me ty saty zaujaly na modelce, ale na zivo to nebylo dobre. Ten material neni spatny na volnocasove saty,ale ten strih vubec nesedel a hrozne deformoval postavu, v pohybu mi prisel ten zaves dost tezky a myslim bych o nem vedela pri kazdem kroku a to u obleceni opravdu nechci.
Koupila jsem si šaty PÁTEČEK značky 3 v 1 velikosti S a jsou mi veliké. Určitě je obleče M a L budou obtáhlé na těle.
Kdyby někdo chtěl, než je v pondělí pošlu zpátky.
Catherinne Bych asi nemohla nosit saty se zdrobnelinou![]()
razorblade v pátek klidně ![]()
A pantofle na plaz ![]()

Černá kočka Tos vystihla přesně moje pocity, materiál na vršku mi přišel jak tenké obyč tričko, zavazování mi nešlo příčetně zavázat, spodek strašně těžký a táhnoucí šaty dolů. Já je teda i vláčela po zemi, ale to je můj problém, ne těch šatů.
Pinot Noir nez som si precitala tvoj koment, som sa niekolko krat vratila k fotke a vravim si, ze som fakt modne mimo. JankaM nie je to kritika teba, si pekna ale tie saty (aspon na foto) neposobia dobre, ako zaviazany uterak na tricku ale mozno je to len fotkou. Ale ak sa v nich citis dobre, ignoruj moj koment :)
Děkuji všem za komentáře červených šatů, myslím že to není tak zlé, ale fotit se neumim. Příští týden strávím v pohorkach, kdy vyvenčím šaty netuším ![]()
došel Cos
bílý šaty jsou šitý na mě, sedí neskutečně dobře
černé šaty, ač stejná velikost, jsou hrozně malý, odhaduju, že by seděly tak vel. 40, tak kdyby měl někdo zájem
a zelená sukně nepotřebuje slov. je boží!

martek01 sukně vypadá dobře a šaty teda asi budem chtět vidět živě![]()
tina se zase vyfotim v praci na hajzliku, maji tam lichotive zrcadlo ![]()
martek01 vypadá to dobře!
martek01 Heled, jelikoz minule na sraz dorazily damy i z dalekeho Brna a Olomouce, mela bys jet sukni nebo saty vyvencit![]()
Rozpadá se mi černá crossbody kabelka, tak jsem pátrala po nové. Měla jsem určitou představu a nakonec jsem odešla s něčím úplně jiným (Coccinelle Ambrine), nějak mi padla do oka.

A ještě jsem si k ní objednala náhradní popruh, původně má jen tenký kožený řemínek, široký černý látkový a ucho do ruky. A nejlíp mi sedí s tím látkovým, tak budu mít na střídání.

razorblade sraz? jakej sraz????
Kokoska Ta je skvělá
.
Kokoska Tá je veľmi pekná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.