eM a daly by se pouzit jako ,,plesove,,? Na takovy ten provincni ples myslim, zadna hoch zabava?
Co jste si dnes koupili/y?
rasaNori Podle mě jo. Já je mám v planu nosit na koncertní cyklus do Besednaku nebo do divadla. Obzvlášť s rouškou to bude krásná kombinace.
(Se naštvu jenom to slovo na R napisu...)
yarden ty saty jsou krasne, dovedu si je predstavit s nejakou bilou kosili uvazanou na uzel. Nebo se štolou z bile lisky, podle toho, kam ![]()
Lístky na Galapiat Cirque na Letní Letnou na dnešek. Tak nějak mi to přišlo smysluplnější než nějaký šaty (nic mi nesluší, jsem tlustá) nebo boty (nic se mi nelíbí). A večer uzavřu Pohřební kapelou ![]()
Moje první tenisky

brrr Ladí ti k Barbankovi ![]()
brrr krasna zluta
eM Jo vidíš. Ale já ve skutečnosti jako Barbánek nevypadám (doufám) :-)
brrr ne? Jsi mi rozbila babovicku.
brrr pěkné. Já si nedávno koupila první látkové tenisky a to je tak pohodlné, mekoucke, už asi nebudu chtít nosit nic jiného.
nonemy přesně
ja si koupila první a od té doby se vezu a nic jiného už skoro nenosim
brrr dobrý nákup :-)
Podzimní výbava

Catherinne v tom kabatku se nekdy vyfot. Taky po nem pokukuju, tak bych ho rada videla i na nekom jinem.
Catherinne kabatek mam, jen bezovy
tina no pokusim se nekdy vyfotit...
Catherinne Pavlena ten kabatek se mi taky moc libi :)
Pavlena v bezovy se mi libi jeste vic, ale ja tu barvu nemuzu:( A tesim se na foto teda.
Dneska jsem si koupila v COS tmavomodry stan s kostkovanym dolnim lemem, obrazek uz nenajdu. Se 70% slevou za necely petikilo, az (jestli) se ochladi, bude mi v tom fajn.
A sluneční brýle. Obroucky jsou zelvovinove, tady to neni moc videt, jen maji trosku jine ty packy za usi.

Dnes by to slo :-)

Lístky na Galapiat Cirque na Letní Letnou na dnešek. Tak nějak mi to přišlo smysluplnější než nějaký šaty (nic mi nesluší, jsem tlustá) nebo boty (nic se mi nelíbí). A večer uzavřu Pohřební kapelou
Jaký to bylo? Já se teda letos nedostanu, ale co atmosféra, stojí za to se tam aspoň večer zastavit na pivo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.