Ounz Hezky nakup...
Co jste si dnes koupili/y?
nolita díky :)
Ta vůně je skvělý kauf - pro mě je to nejhezčí cedrovka, kterou znám.
A takových babských svetrů mám celou sbírku ve všech možných barvách - v zimě pod kabát není nic lepšího a v létě ráno přes šaty jakbysmet (a večer domů v kabelce, protože do rána se zase vyvěsí).
jerry jako ta vůně byla láska na první čich
Potrefenáhusa Musím nerada říci, že Galapiat trochu zklamání. Představení už bylo posunutý hodně do filozofické roviny, já se jako normální spotřebitel těšila na víc akrobacie, pohyb, vtip. Tohle bylo až skoro smutný. A byly nutný roušky :-(
Jinak ale atmosféra v areálu super. Určitě to stojí za to jen na pivo (teda Staropramen, takže snad radši na prosecco) Sambo dnes jde s dcerou a neteří na dětská představení a žonglérskou školu, dost jim závidím, měla jsem si vzít dovolenou.
Není nad to jít v sobotu v 10 do COS na Pařížské. V kabince jsem strávila asi 40 minut a měla tam možná tak 20 kousků :-D Nikdo jiný tam celou dobu nebyl a prodavači pořád nosili a nosili další.... Což se mi nakonec taky vymstilo, protože jsem si jedny šaty vzala omylem v jiné velikosti než jsem chtěla a zjistila jsem to až doma ![]()
Tyhle jsem si koupila:

+ jedny, které nemají na webu.
Tyhle si koupila mamka (je malá, má je delší a vypadá to dobře):

A tyhle jsem si zkoušela a taky byly hezké. Nikdy bych si je asi nevybrala sama, ale byly mi doneseny a nebylo to špatné ;-)

LadyMary pekný nákup. Nech sa dobre nosia. A poprosím foto vo vedľajšom vlákne :)
LadyMary hezky vyber:)
LadyMary Povedený nákup, zvláště ty druhé a poslední šaty jsou skvělé. Už jsem je tady myslím jednou obdivovala.
LadyMary To sis hezky nakoupila
.
andulka01 díky za info o představení, teď jsem konečně klidná. Váhala jsem nad vstupenkama mezi Galapiat a Voalá, vzala na Voalá a pak mě to hrozně mrzelo. To bylo tak blbý! Kdyby neměli jeřáb, neměli co předvést. Teď vidím, že ani to druhé nebyla žádná výhra.
Citrochnap Myslím, že výhra bylo představení Loosers s La Putykou, vyprodaný. A díky za info o Voala. Jenže chápu všechny zmatky a omezení a rizika cestování souborů. Takže letošek beru jako podporu umění a těším se třeba na otevření branického divadla. A když to půjde, tak příští rok bude líp.
LadyMary pěkné
LadyMary Pekny nakup. Ty prvni saty mam, bacha na vitr...![]()
![]()
LadyMary Navnadila jsi mě a dnes jsem se stavila v Cosu, natěšena na ty "tvé" šaty č.2. A? Nic, ušetřila jsem. Ty šaty mi byly hlavně strašlivě dlouhé a pas jsem také měla poněkud jinde než modelka. Prostě to nebylo ono
.
LadyMary moc dobre jsi nakoupila,zvlast č.2 jsou suprový...já teda byla místo Pařížský v 10:00 v zoo...
Já jsem si dnes koupila Marseillské mýdlo na ruční praní, neb jsem na něj četla úžasnou chválu, jak báječně pere a hlavně super voní. Tak ne, mně tedy nevoní - připomíná mi repelent proti komárům (jasně, obsahuje citronellu), bohužel.
Kdyby měl někdo typ na opravdu voňavé mýdlo, tak budu ráda. A brala bych i klasickou kostku na ruce/tělo, která božsky voní :-).

whiskas ja mam rada mydlo z Marsleille i Aleppa, vuni maji obe dost specifickou, to je pravda. Detske vykriky, ze mama ma ve sprse zase smradlavou kostku ignoruju.
![]()
Lamicka A už jsi je žehlila?
Jinak jsou fakt dobrý, já nemám ráda volný věci a "stany" ale tyhle jsou fajn.
whiskas jo a prislo mi, ze hezky voni Loccitane s verbenou, ale jinak to neni zadny zazrak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.