Materiál zajímavej... a mají krásný barvy, všecky. To bych nevěděla, kterou dřív!
Co jste si dnes koupili/y?
Zu Prosím tě, je ten popruh dostatečně dlouhý k nošení crossbody, nebo je jen na rameno? Díky.
whiskas Doma změřím! Já ji nosím cross, ale je kratší (mám ale taky cca 174 cm)
Zu Díky, kvůli mně neměř, pokud to vychází tobě, já budu mít určitě rezervu, vzhledem k výšce
. Děkuju :-).
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
whiskas Maličkost, jen najít metr
má 112 cm
Kabelka je krásná.
Před týdnem mi google hodil odkaz na parfumánii, když jsem hledala parfém. Říkala jsem si, jen tu poprosím o radu..... Už týden tady prokrastinuju, objednala jsem dva parfémy, jedny cos šaty, boty, byla jsem v penny pro víno....
A teď kabelka...
yarden Vitaj, a neni zač
!!!
Ozaj, a ako to dopadlo s tým parfémom?
Kabelka je krásná.
Před týdnem mi google hodil odkaz na parfumánii, když jsem hledala parfém. Říkala jsem si, jen tu poprosím o radu..... Už týden tady prokrastinuju, objednala jsem dva parfémy, jedny cos šaty, boty, byla jsem v penny pro víno....
A teď kabelka...
A to je jen začátek ![]()
yarden jo, to je hned :))
yarden HAHA, dobry! Welcome!
yarden Ehm... a fotky koupeneho jsou kde?![]()
dorazily šaty - a do klínovejch řemenů tentokrát nemusim! ![]()
![]()
barbucha ty se mi líbí! Akorát nechápu, jak je můžeš mít přes kolena, dyť je to úplně mini. A vůbec, s těma délkama mě štvou. Přijde mi, že dřív tak krátký všechno nedělali.
Tak já jsem vo dost menší než ty modelky, a beru L (nebo 44) u takovejch pytlů, volný je to tak akorát a dýlka cajk.
Zu Děkuju
.
RoSa Ty jsou pěkný
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.