yarden ty šaty jsou moc krásný
Co jste si dnes koupili/y?
Fakirka Díky. Doufám, že budou sedět. Nejsem zrovna drobek. Abych se hned nezapojila do další místní akce "Jak to poslat zpět?"![]()
yarden Saty jsou dobry, pak dej vedet, jak se nosej. Ja zvazuju, ze bych si na zimu taky nejaky vlneny poridila, jen nevim, s cim bych je nosila, kdyz jsou bez rukavu![]()
razorblade no, to si říkám taky. Tepla merino vlna a bez rukávu.
Ale jsou moc hezky.
razorblade Dadoo Tak na tenhle aspekt jsem nepomyslela.
Já při nákupech jednám dost impulzivně. Že bych už začala zjišťovat, jak se vrací do cos? ![]()
yarden Neeee, ja te od nich nechtela odradit! Oni i cosaxi nekdy na svejch strankach ukazujou takovy saty rizne nastajlovany s trickem nebo posili pod tim a tak. Ale to je treba vec, kterou ja neumim
yarden ty jsou krasny!
Potrefenáhusa to doufám. A když se ještě jmenuje po Rufíčkovi ![]()
Potrefenáhusa Tyhle krasny saty mam a s radosti je nosim. Ta moje fotici a vraceci akce byla se zavinovacima hedvabnyma![]()
Neni zač! ![]()
Ve 170 ti asi přes kolena nebudou - mám o 5-6cm míň a je to tak akorát!
Šaty jsou moc pěkný, ale někdy nechápu jejich logiku... vlněný šaty bez rukávů (přičemž zcela zjevně nejsou dělaný na to, aby se vespod nosilo byť triko). Tak leda něco přes ně...
barbucha ďakujem, ušetrila si mi posielanie šiat späť.
Fakt škoda, že mají většinu tak krátkou.
barbucha veď práve. Mnoho pekných šiat, no sú pre mňa prikrátke. Dúfam, že dáš fotku do outfitov ;)
Jedině jestli se příští týden trochu opálím! Teď je to styl "dobře uleželá mrtvola" ![]()
pecka mám 169cm a při velikosti 38 je mám lehce nad kolena.
nellielovett ďakujem, už sú v položke "krátke" pre mňa
Nezkoušela jste některá Tyto hedvabne ? strašně se mi líbí ta barva, ale těžko říct, co ten střih.
Malenge Já je mám a sedí hezky.
eM Děkuji, máš svou obvyklou velikost? A ty rukávy, je to příjemné? Já jsem dost konzerva, ale líbí se mi, ráda bych je zkusila, tak snad nebudu muset do klinovych řemenů nebo kam se to chodí ![]()
Malenge Brala jsem obvyklou 38 a sedí dobre. Na délku je mám jak modelka. Rukávy fajn, jdou i vyhrnout a vypadá to taky dobre. Zkusím večer vyfotit.
Bude se s nima teda muset do čistírny...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.