999 Akú?
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato nedaří se ti srolovat dolů?? Mně se to normálně otevřelo přes farmer's market/shop/bux a box a pak když sroluješ dolů přes show more začíná nabídka citrusů, potažmo pomerančů.
marieu zaujímavý tip. Čo som tak ale pozerala, tak neviem kde a ako mám napríklad adoptovať ovcu alebo olivový strom. Nevidím nikde tu možnosť, je tam vždy len text o farmárovi, farme a tak...
paktofonika Ptáš se na otevírací dobu? 13,00 - 17,00. Pátek 13,00 - 16,00.
999 áno ďakujem.
paktofonika o tom zatím neuvažovala, takze nemám vyzkoušeno. Zajímavý nápad, jinak.
Pavlena ten kalendar je hezky, to by se dceri taky mohlo libit
nellielovett jj, velky prsa si zadaj hodne dukladny vyber svetru![]()
já tohle triko, vzala jsem xs, snad nebude malý

a podobný kalhoty k tomu mám
Dnesni balicek zpatky nepujde, dorazily 999 saty a ja si je necham. Nasla jsem k nim dokonce dve vhodny poprdy a tetovani zakryju nejakym nahrdelnikem treba. Sorry za desnou fotku, ale na ho si moc nemeju vlasy a nemaluju se a taky uhlazovaci kalhotky jsem si nechala v pze, kde vic chodim v satech. Ty bocni faldy v nich zmizi...

razorblade slusi Ti moc
razorblade Já myslela, že to má dególt až po bradavky, jak jsi na to sbírala odvahu a přitom taková decenťárna :) sluší Ti to
razorblade Sluší ti a do parlamentu jako dělaný :-).
razorblade To vypadá skvěle!
razorblade taky mi prave prisly a taky nechavam ale ja jak nemam prsa mam ten vystrih jiny- ja mam siroke ramena, tak se tam tak roztahne.
A jeste mi prisly saty, co chtela Janulik03 a ty jsou podle me jeste lepsi. Dlouhe uzke
Jo a nejlepsi je, ze jsou motivacni a uz mi jsou
razorblade dobrý sou
mam taky foto, bez bot, bez stahovacího prádla(ten špek na boku zmizí)
razorblade sluší ti
Mně dnes taky dorazily, ale do práce a tam budu až v pondělí... tak jsem tedy ještě víc napnutá, jak mi budou/nebudou...
OliveOyl no ono to neni videt, ale ja mam ten dekolt az do podpazi! ale je to u me spis nezvyk, protoze nejsem naucena ukazovat svuj nepevny dekolt a nemam rada, kdyz mi tam nekdo kouka. myslim, ze jejich prvni vyneseni pro me bude jako takova ta stezka odvahy jako maj deti na tabore. :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.